Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gary je nezodpovědný, nerealistický, nespolehlivý. A totálně neodolatelný lump. To je stručný popis Lindina přítele, který si již léta vydělává pokoutným prodejem vstupenek na cokoliv. Fotbal, divadlo, striptýz nebo křtiny, má lístky, na co si vzpomenete. Jenže Lindu život s chlapem, co vypadá jako totální flákač a podvodník, už přestal bavit. Do města navíc přišla konkurence, no a Gary má na krku problémy hned dva. Rozchod s přítelkyní a magora v kšeftu se vstupenkami, co mu krutě šlape na paty. Zdánlivě neřešitelnou situaci teď může spasit jen zázrak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Na romatické komedie dost slušné, především díky neobyčejně dobře sestavenému titulnímu páru, v němž bych si nedovedl představit nikoho jiného, než právě Andyho Garciu a Andie MacDowell. Garcia byl mimochodem i producentem a své pověsti renesančního umělce dostál i slušným sountrackem, na němž můžeme jeho hlas zaslechnout. To, že do filmu protlačil i svoji dceru Daniellu, zatím nijak zhodnotit nedokážu, uvidí se, co z ní bude. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s pár opravdu exkluzivními chvílemi - kdo by si kdy pomyslel, že někdy v životě uvidí (mimochodem, jako vždy skvělého) Andyho Garciu převlečeného za jeptišku. Celý film vlastně stojí na něm a na Andie MacDowell. Kdyby tam ti dva nebyli, tak nevím nevím... ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Je to nějak zbytečně rozvláčné, i když je předem jasné, že ti dva se dají znovu dohromady. Prostě americká červená knihovna. ()

catt 

všechny recenze uživatele

Ne příliš šťastně vystavená romantická komedie, které nepomáhají ani slušné herecké výkony. ()

Reklama

Reklama