Reklama

Reklama

Detektiv Knight: Den nezávislosti

  • USA Detective Knight: Independence
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Přidělení detektiva Jamese Knighta na poslední chvíli na směnu Dne nezávislosti se změní v závod s časem, aby zastavil nevyrovnaného pracovníka EMT, který se vydává za policistu. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi najbizarnejšia (z dôvodu že postava rámcujúca všetky diel tu má dokopy asi 20 minút, nie je hlavná a už vôbec nie je zaujímavá) a najhoršia trilógia, akú som kedy dopozeral. O zvyšku sa nebudem nijako dlhšie rozpisovať, je to stále amatérsky brak vo všetkých ohľadoch podobne ako predchádzajúce diely. Dúfam,že úplne posledný film Brucea Willisa v kariére bude aspoň pozerateľný... 0% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dle očekávání céčkový akčňák, kde jednomu saniťákovi hrábne a na konci se na zhruba minutu zjeví Bruce Wills a všechno vyřeší. Největší překvapením byl pro mě fakt, že jde o třetí díl z pochybné trilogie, kterou nejspíš propojuje právě Willisova postava. Je to o tom zajímavější, že jsem dokonce (asi) první díl viděl a co si matně vzpomínám, tak i v něm byl Willis dohromady asi dvě minuty a předpokládám, že i v tom posledním díle to bude podobné. Postavit jakousi trilogii na postavě, které je ve třech filmech možná deset minut dohromady je tak poměrně zvláštní a dost odvážné...20% ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Skúsim zhrnúť celú trilógiu: Prvý diel prekvapivo zaujímavý s chorým Willisom, ktorý už síce ledva dožíva, ale ešte melie z posledného a pomerne často sa objaví vo filme. Dvojka naozaj nudné pokačovanie. Zato v poslednom dieli a zároveň vo fisnishi svojej kariéri ide dožívajúci chorý Willis takpovediac ALL IN z posledných síl čo to dá, akoby už vedel, že toto je to posledné čo svojim fanúšikom (a to teda ja som) môže dať. Znovu podobne ako v jednotke sa objaví na obraze pomerne často. Dej aj napriek tomu, že sa tam 3/4 filmu v podstate "nič nedeje" pomaly stupňuje určité napätie a rozhodne nenudí. A ten záver o môj...to ma až postavilo zo stoličky. Chorý Williž si, vo forme jak za mlada z Die Hard, vystričí hlavu z auta a striela samopalom...ale čo príde po tom to nikto nečakal. V podvedomí si hovorím "to snáď nemyslí vážne, že 70 ročný v jeho stave ide spraviť to, čo si myslím, že ide spraviť". Ja tuším, že to ide urobiť. A on to naozaj urobí. Dožívajúci Willis dá pokyn kolegovi aby sa priblížil k autu, vyskočí na kapotu...a zo SWAT auta preskočí na sanitku, kde si to vzadu rozdá jeden na jedného s delikventom, ktorý by mu mohol byť vnukom. V tomto momente už naozaj kričím od nadšenia, že on to znovu, poslednýkrát v kariére dal. Klobúk dolu šéfe, toto bola v rámci jeho možností rozlúčka na pána. Priznám sa, kedže išlo o jeho posledný film a všetci vieme, v akom stave ho natáčal, že som to bral ako jeho fanúšik trochu emocionálne. Som sa hneď išiel po filme prestriekať jeho parfémom od nadšenia z toho záveru filmu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří filmů s postavou Detektiva Knighta, v již smutně nesoudném podání Bruce Willise, je Independence tím nejslabším dílem, nicméně i tak si nadále oproti valné většině diváků, lavinovitě hodnotící ryzím Odpadem, stále myslím, že to zas až taková katastrofa pořád není. Willisovo postavu, respektive jeho (skoro) herecký výkon už vážně tedy hodnotit nechci, spíš mě ale zamrzelo, že zde tvůrci krapet uhnuli z nastaveného trendu z prvních dvou filmů, kde to fungovalo v rámci možností a divácké tolerance jak po dějové, tak atmosférické a stylové stránce, tady mi to ale spíš přišlo už jen jako tápavé přešlapování na místě, kde se za těch devadesát minut toho skutečně příliš nestane a jen sledujeme postavu jednoho neduživého chcípáčka, který jen pochoduje z místa na místo a vymýšlí při tom strašný hovna, aby ve finále vymyslel hovno úplně kardinální, no prostě to není zrovna žádná strhující zábava, nicméně abych jen nekritizoval, pár slušných scén se zde najde, ale jako celek to opravdu už dře, celé to již prostě vyznívá spíš jako zoufalý pokus o nějaké důstojné uzavření této trilogie, což se tedy ovšem opravdu moc nepovedlo. Herci tu pak jinak též s ohledem na předchozí díly předvádějí mnohem nekvalitnější výkony, akce je pak zpracována očekávaně trapným a nesoudným způsobem, a opět oproti předchozím dílům jí tu je navíc i fakt málo, tudíž ve výsledku film Detective Knight: Independence sice za Odpad nepovažuji, ale pokud to nechce někdo vidět jen kvůli Willisovi, aby si mohl odškrtnout jen další viděný zářez v jeho filmografii, tak jako to mám já, tak jiný důvod ke shlédnutí této podívané fakt asi neexistuje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Detective Knight: Independence slouží jako poslední film v trilogii Detective Knight, stejně jako poslední film, na kterém Bruce Willis pracoval, než odešel do hereckého důchodu kvůli jeho diagnóze afázie a demence v roce 2022. Film byl natočen v listopadu 2021, čtyři měsíce před Willisovým odchodem do důchodu. (sator)
  • Když detektiv Knight (Bruce Willis) naskočí do sanitky a bojuje s Dezim (Jack Kilmer) o zbraň, kamera se většinou zaměřuje na detailní záběry obličeje Bruce Willise. Avšak v záběru v čase 01:28:00, kdy je během zápasu vystřeleno z pistole, je Bruce Willis zcela zjevně nahrazen kaskadérem, který se Willisovi téměř nepodobá. Kaskadér je mnohem mladší, má jiné rysy obličeje, jinou barvu pleti a hustší obočí a je zcela plešatý, zatímco Willis má vzorovou pleš s trochou zbylých vlasů po stranách hlavy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama