Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svátek české hudby. To je koncert nejzvučnějších jmen tuzemské populární scény. Několik desítek zpěváků a zpěvaček vzdali hold Karlu Gottovi, hudební legendě, kterého miluje nejen naše republika. Uslyšíte mnoho jeho krásných a slavných písní včetně hitů "Lady Carneval", "Jdi za štěstím", "Trezor", "Co sudičky přály nám" nebo "Srdce nehasnou". A to vše v podání Lucie Bílé, Marka Ztraceného, Moniky Absolonové, Ondřeje Brzobohatého, Michala Davida, Václava Noid Bárty, Charlotty Elly Gottové, Richarda Krajča, Jiřího Suchého, Hany Zagorové a mnoha dalších. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček. (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co se tady zas řeší. Měla to být Pocta Karlu Gottovi a Pocta Karlu Gottovi to byla. A byla lepší než pocta Mekymu. Líbilo by se mi to moc, nemám potřebu kritizovat jakéhokoliv interpreta nebo podání písně, protože tohle se fakt povedlo. Doják ve správných chvílích i skvělá zábava. Účast Jiřiny absolutně chápu a respektuju, ale vykecávat se teda nemusela. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pocta tomu, že každý druhý "hit" Gotta bola prerábka zo západu, potom tu boli nejaké skvelé samostatné veci a podstatná časť z tu predvedenej tvorby je niečo neznáme, zapadnuté prachom. To však ešte nebolo nič proti vystúpeniam. Ešte tá Monika Absolónová to zvládla veľmi dobre. Aj tá čo spievala o vtákovi a hniezde, aj keď každý zdravý chlap dobre vie, kde vták má hniezdiť. Zvyšok otras. Z Šarlotky robia speváčku násilím, či to sa fakt nechala dobrovoľne oklamať? No nič, má zdedené meno, tak bude spievať aj keď nám je zvuk zubnej vŕtačky milší. Smigmator s teplým žltým okulárom dával skôr poctu potápačom než Gottovi. Molavcová so Suchým sa tam zase natriasali ako seniori, čo dostali na hodinu opušťák so starobinca a evidentne neriešiia Gotta, ale ten svoj chvíľkový závan slobody. Konvičková by sa v tak mladom veku mala zamyslieť nad tým, aký outfit a dekolt zvolí, pretože toto, čo ukázala, vyzeralo ako placaté povisleniny starej sedemdesiatničky ťahané priemyselným magnetom. Korn nesklamal a so svojím 4TETom nevidomých kokotov dokázal zmrviť aj pesničku, čo sa doteraz zmrviť nedala. Zímu tam hodili na vozejku ako Hawkinga, Mareš zase nahodil formu zajakavého rapera... no celkovo to prišlo, že vystupujúci prišli hlavne len prezentovať seba, urobiť si nejakú reklamu a poriadne sa zadarmo ožrať. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Co dodat?!.... Když divák vidí účastníky zájezdu tohoto Goťák transportu, je evidentní, že to je pořád dokola ta samá "smetánka" naší popmusic... Takže Ztracenej, Krajčo, Absolonka s Bílou, do toho synek Mrakomora, kecat o tom bude Libča od Boka, jo a samozřejmě nikde nesmí chybět topka úlisňáků Míša Davidů. No jako nic moc. A já piča tomu dám tři hvězdy?! Figu, styď se! (no asi na mě začíná působit silvestrovský počasí a jsem okrajově rozJařenej)... 50% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nepochybuji, že Karel Gott by byl koncertem a výkony účinkujících nadšený, ale já se musel skoro celou dobu ptát: Proč všichni tak strašně moc křičí, proč normálně nezpívají? Ulepený večer, příjemný asi jako moderování Libora Boučka, v němž se o jediné světlé momenty postarali Jitka Molavcová, Jiří Suchý a Josef Zíma. Jinak to byla vesměs, nezlobte se, hrůza, kterou otevřela beze smyslu přetextovaná verze Lady Carneval a jejímž vrcholem v tom nejhorším slova smyslu (když pominu Brzobohatého šílenství někdy uprostřed) byl duet Lucie Bílé s Markem Ztraceným. Chyběli asi jen Maxim Turbulenc. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Jako již mnohokrát se ukázalo, že hlasové možnosti většiny našich zpěváků jsou pro Karlovy písně dost limitované, případně se nezvládnutí schová za rádoby experimentální preludování. Takže pokud celej tenhle tyjátr za velký peníze, měl ukázat, že Karel je nenahraditelný, tak to asi účel splnilo. Ovšem pokud jsou skoro všichni v černým a celý je to pojatý jako tryzna, tak dát to jako hlavní program na Silvestra, to musel někdo dlouho přemejšlet. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama