Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Shelby (Harry Langdon) nosí svoje krátke nohavice už celé roky na želanie svojich puritánskych rodičov. Jedného dňa však u Harryho dôjde ku zmene - oblečie si klasické dlhé nohavice. Myslí si, že tým očarí svoju detskú lásku Priscillu (Priscilla Bonner), ale učaruje mu ďalšia žena menom Bebe (Alma Bennett). Mylne si myslí, že Bebe tiež očarila jeho mužnosť, a tak jej pomôže dostať sa z väzenia. Napriek tomu však Priscilla opätuje jeho lásku a stále naňho čaká v úzadí. Jeho peripetie s Bebe zatiaľ nemajú konca-kraja... (Martin741)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Gagy v tomto Langdonovom celovečernom diele sa striedajú z podpriemerných ( neúmerne dlhá sekvencia ,,odpravovania,, nevesty ), cez nadpriemerné ( scéna s figurínou policajta ). A práve kvôli tomu, mi prišiel snímok dvakrát dlhší, ako v skutočnosti je. ()

Joye 

všechny recenze uživatele

Harry Langdon je přezdíván jako ten Čtvrtý...a je to na něm znát. Průměrná groteska s několika dobrými scénami. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nema groteska od Franka Capru z roku 1927, kedy bol po 1x pouzity zvukovy zaznam vo filme a bol vynajdeny prvy zvukovy film - vypadlo mi jeho meno. Pribeh nie je nic extra, ale Harry Langdon patril u mna k 4. legendarnym komikom nemej ery /Harold Lloyd, Charles Chaplin, Buster Keaton a uz spominany Harry Langdon/ a vedel bravurne podat humor aj v tejto nemej Caprovej groteske. Gladys Brockwell bola vyborna a krokodilie sceny tiez. Nuda vsak opat Amenhotepzial dostala priestor a celkovo vsak u mna len priemer : 60 % ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Harry Langdon má možná dětský obličej, ale některé jeho úmysly moc milé nejsou. Když se zamiluje do uprchlé pašeračky drog, začne vymýšlet, jak se zbavit své nevěsty a neváhá ji odvést do lesa a zastřelit. To mu naštěstí nevyjde a dostane se do víru města, kde zažije několik divokých dobrodružství, aby se na konci pokorně vrátil domů. Ale upřímně si ten kousanec od krokodýla zasloužil. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Vše pro milenku. Harry je knižní panic žijící ve snech romantických románů, když ale dostane své první dlouhé kalhoty, stává se z něj muž a záhy se zamiluje do městečkem projíždějící krásné femme fatale, shodou okolností hledané nebezpečné pašeračky drog na útěku. Rodiče mu ale naplánují svatbu s dívkou z vesnice a Harry je v den svatby schopen pro svou milenku ochoten udělat vše – svou nastávající i zastřelit, přičemž jeho marný pokus v lese je prvním vrcholem filmu. Harry prchá do města, kde osvobodí svou milou z vězení a za třaskání výstřelů s ní, naloženou v krabici, prchá. Druhým vrcholem filmu je jeho snaha odlákat poldu, který si na krabici náhodou sedl k odpočinku. Brzy si Harry se svou láskou vyzkouší na vlastní kůži zločinecký život, ale po krvavé přestřelce prohlédne a vrací se do klidu a míru svého domova. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama