Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mladého programátora Richarda Longmana (Peter Sarsgaard) není obtížné přijít si na pěkné peníze díky počítačům. Jenže obtížné je najít si tu pravou. Přes internet si najde noční klub, kde se setkává s velmi přitažlivou Florence (Molly Parker): zákazník Richard nabízí striptérce Florence velmi lákavý obchod. Za víkend s ní v Las Vegas je ochoten dát částku 10 000 dolarů. Kdo by odolal. Jenže Florence není prostitutka, ale striptýzová tanečnice. Nakonec souhlasí, ale má podmínky: žádné řeči o pocitech, žádné líbání, separované pokoje v hotelu, privátní striptýz, který začne přesně v 10 večer a končí přesně ve 2 ráno. Po mnoha dohadech Richard podmínky nakonec přijímá. Přes den se toulají po městě, navštěvují separátně své přátele ve městě a večer se věnují dohodnutému programu. "Flo" začíná být okouzlená, protože Richard se o ni dokonale stará.a ona objevuje jeho kvality. Tento vztah začíná být nebezpečný pro oba dva.

Režisér filmu Wayne Wang se rozhodl "dehollywoodovat" legendární PRETTY WOMAN. Použil stejný postup jakým byla natáčena ZÁHADA BLAIR WITCH - digitální kameru s inovovaným stylem natáčení včetně neočekávaných záběrů z bezprostřední blízkosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Francouzské snímky na téma vztah založený jen na sexu mne celkem zaujaly, ale tady se pokusili z toho odstranit i běžný sex (pravidlo žádný zásun). Pitomý scénář je nezávislý snad jen tím, že se v něm mluví sprostě, jinak kopíruje šablonu romantických filmů, takže divák ví, že k sexu nakonec dojde, jen si musí počkat až konečně dvojice poruší to uvedené pravidlo. Ctitele erotiky bych chtěl upozornit, že většina sexu je ve verbální formě. Nejlepší na filmu je Molly Parker, která dokáže vypadat jako úplně obyčejná dívka i jako proklatě svůdná striptérka (a cokoliv mezi tím) a působit přitom zcela přirozeně bez zbytečných velkých gest svého partnera – ten je totiž stejně nezajímavý a nudný jako zbytek filmu. Wayne Wang mě už dokonale přesvědčil, že nic tak povedeného jako Smoke už nikdy nenatočí. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Neviem co nam chcel povedat pan mister na reziserskej stolicke ale natocit film o kunde, sexe bez sexu je sice umenie ale jedine ak mi v konecnom vysledku ostanem tvrda hrca v nohaviciach. Oukej vlastne jedna frnda sa tam mihne v spolupraci s lizatkom a za to jedna hviezda. Druha je za Molly Parker - sen kazdeho muza. Stripterka a obycajna zienka na poziadanie. Staci stlacit vypinac. Kamera je spatna a trapiaci sa hlavny hrdina programator len dokazuje, ze niektori ludi maju problem zasunut aj ked sedia na velkych prachoch. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

V príbehu (o sexe bez sexu) vám zaujme zrejme len lízatko v "strede sveta" (schválne si tipnite, čo ten "stred sveta" z názvu znamená a na konci sa rozosmejete). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sarsgaarda si odněkud pamatuju jako slizouna a i tady tak působil. Zpracování je už zkraje lacinější, použitý materiál nijak zvlášť kvalitní, hudba většinou chybí, když zní, není špatná. Je to víceméně lehčí porno s příběhem, ve kterém se dá sem mezi řádky tam najít i hlubší smysl. Dají se tu najít pěkně smyslné scény, ale taky balast, co stojí leda za přetočení. Za zmínku stojí Carla Gugino v malé vedlejší a celkem zbytečné roli. [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 3 | humor 0 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama