Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři epizody o parapsychologických jevech.
Reinkarnace: Harry po odbočení z dálnice objeví zámek, jehož majitelka Greta ho již očekává. Po návratu domů zjistí od přítele policisty, že žena je již 35 let mrtvá.
Metempsychóza: Při autonehodě zemře žárlivá manželka. Prostřednictvím své dcery ovlivňuje dál život své rodiny až k tragickému konci.
Telepatie - hypnóza: Žena, která se nachází v jakémsi telepatickém vězení, se může osvobodit jen za cenu ztráty života. (wero1000)

(více)

Recenze (3)

pepua 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace - příjemná klasická duchařina 3*. Metempsychóza - jendoznačně nejnudnější 1* Telepatie - hypnóza - Konec předvídatelný, ale celkově neurazí 2* Všechny povídky mají dost pomalé tempo... ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Nejdříve bych chtěl poopravit zdejší žánrové vymezení, o horor se podle mě vůbec nejedná, resp. horor rozhodně není převažujícím žánrem filmu. Spíš bych to označil jako Mysteriózní/Psychologický/Drama. Co se samotného snímku týče, může se pochlubit pěkně temnou atmosférou (zvlášť v Reinkarnaci). Na to, že snímek natočil v té době relativně mladý a u nás dosud neznámý režisér, to dopadlo velmi dobře. Všechny tři povídky jsou dobře herecky obsazeny, každá má něco do sebe a žádná vyloženě nevyčnívá. Pány může potěšit, že celkem čtyři dámy se tu nestyděly ukázat tak, jak je příroda stvořila. 75% ()

Reklama

Reklama