Reklama

Reklama

Nebezpečná žena

(TV film)
  • Francie La Femme dangereuse
všechny plakáty

Obsahy(1)

Advokát Victor Fontana navštěvuje svého starého přítele Francka ve vězení, kde měl strávit ještě dalších pět let za vraždu policisty. Jenže Franck mu řekne, že do týdne bude na svobodě a přijde si k Victorovi pro své peníze. Jelikož však Victor se svou ženou Mélanií jeho peníze utratili, vymyslí plán na Victorovo zmizení. Mélanie však plán trochu pozmění... (borsalino)

(více)

Recenze (3)

borsalino 

všechny recenze uživatele

Taková klasická filmová zápletka, od začátku malinko předvídatelná. Přesto jsem byl zvědavý, jak to opravdu dopadne. Tři muži, jedna žena a deset miliónů z životní pojistky, to je nebezpečný koktejl... ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Napětí až do 20´´ před závěrečnými titulky. Doporučuji! Po životních zkušenostech svých vlastních, chtěl bych být starým mládencem.:-)tento film je fantastický a zná ho jen málo uživatelů :-)12.4.2019 to jsou francouzky tak šukavý?:-) 9.4.21 ()

pend 

všechny recenze uživatele

V tv uváděn pod názvem Nebezpečná žena. Atraktivní mladá dáma chytí lupiče ve svém bytě, nechá ho uprchnout, ale protože ji přitahuje, sleduje ho a nakonec s ním stráví vášnivou noc. Solidní kriminálka o tom, jak ženy dovedou manipulovat s muži. ()

Reklama

Reklama