Reklama

Reklama

St. Tropez

(seriál)
Francie, (1996–2008)

Hrají:

Tonya Kinzinger, Bénédicte Delmas, Adeline Blondieau, Marie-Christine Adam, Stéphane Slima, Frédéric Deban, Christine Lemler, Delfine Rouffignac (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(480)

Obsahy(1)

Pláže St. Tropez jsou pohádkovou kulisou pro osudy tří nerozlučných přítelkyň, jejich lásek i kamarádů. Ale ani na Azurovém pobřeží nejsou všechny dny jen slunečné... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Telenovela na břehu mořském a po Francouzsku. Na rozdíl od svých latinskoamerických protějšků se bere vážně a o to zoufaleji vyznívá. Vhodné jako reklama na anorexii. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zopár dielov musel v svojej dobe vidieť každý ignorant. Na čo všetko pri prehliadke seriálov na csfd nenarazím....dnes by som to už hodnotil ako čistý odpad. ()

Bast odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle musel být hodně nízko-rozpočtový seriál... Aspoň do těch hereček mohli vrazit víc peněz aby bylo na co se dívat... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

13 sezón a takové špatné hodnocení? Neviděl jsem všechno, ale když jsem přijel na návštěvu za babi na Slovensko, tak mi neunikl jediný díl. Nepřišlo mi to vůbec špatné. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Seriál byl natáčen v létech 1996 – 2008 a bylo natočeno přes 400 dílů. Ve Francii měl velký úspěch a hrálo zde mnoho známých herců. U nás běželo asi 100 dílů. Nevím, kde se bere tolik kritických hodnotitelů, ale seriál si hodnocení odpad v žádném případě nezaslouží. Je pravda, že našemu divákovi neřekne seriál tolik jako francouzskému, ale stejně je tomu naopak. Proč potom tak příkré odmítání? Myslím, že 3* by byly víc než přiměřené hodnocení v té plejádě daleko horších ale i lepších seriálů. Protože se to odehrává v mém oblíbeném místě, dávám jednu hvězdičku navíc, celkem tedy 4*. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu mizerné. Banda blbečků řešící milostné a životní problémy podle francouzské školy. Ach, co to ti Frantíci splodili? Vím, dali světu třeba Helenu a její chlapce (a doufal jsem, že si z toho vzali ponaučení) a teď se pustili do lehkého kopírování telenovel. Bože a prima to ještě uvedla u nás a to s tím nejhůře možným dabingem. Fuj, když budu chtít něco vidět, co se odehrává v St. Tropez, tak si radši pustím Četníky a nebo drátem do oka. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Ako mladému mi to prišlo v celku v pohode, TV to vysielala v lete a to práve vtedy, keď bolo najhorúcejšie. Preto mi vlny, pláže a more pripadali ako raj na zemi. A občas aj dáka kočka sa dala pozreť. Preto 2* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Čtyřistaosmdesátidílný seriál, který kdysi dávali odpoledne na Tv Nova, který je sice ukrutně hloupý na úrovni telenovely z Argentiny, ale přeci jen za jednu hvězdu se člověk mrklo na několik hezkých mladých lidí, moře a sluníčko. PS: Musím se tedy přiznat, že jsem neviděl všech čtyřistaosmdesát dílů, aby mé hodnocení bylo naprosto objektivní. ()

Merggie 

všechny recenze uživatele

Jeden čas som túto európsku telenovelu sledoval pravidelne. Páčila sa mi, kým sa v nej herci takmer kompletne nevystriedali. Bolo tam more, dievčatá a dobrá pesnička:-) Veľkým pozitívom tohto seriálu je to, že bez mihnutia oka dokážem vymenovať 10 horších... ()

teddinka1 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, že ale po ránu, když ste nemocný, se rádi pobavíte na stejnou melodií, která hraje i ve smutných chvílích i v těch šťastných... A vůbec, za to, že mě v nemoci "bavil", dostane 1* :D ()

Reklama

Reklama