Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevěř nikomu a ničemu, jen penězům To je nepsaný zákon všech zlodějů. A Taylor (Christian Slater), právě propuštěný z vězení, peníze potřebuje dost nutně. Jeho plán je mimořádně lukrativní - sice komplikovaný, ale proveditelný. Spolu se třemi kumpány chtějí vykrást ilegální sázkovou kancelář. Odvážný tah se podaří, ale až příliš pozdě Taylor, Eddie, Rock a Butch zjistí, že ukradli peníze označené agentem FBI Cornellem (Val Kilmer). Ukradený balík peněz se musí co nejrychleji proprat. Taková akce potřebuje svůj čas a chlapi ztrácejí postupně nervy - nikdo už nevěří nikomu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Shit 

všechny recenze uživatele

No, neni to zas tak špatný jak to vypadá, samozřejmě to je děsná vykrádačka filmů jako dannyho parťáci a takových podobných filmů s loupeží, ale zase na druhou stranu to příběh nemá nějakej nazajímavej, docela se u toho dá i zabavit. Taky to má celkem slušný herecký obsazení, takovecj Christian Slater nebo Val Kilmer už dokážou k filmu přitáhnout, bohužel Kilmer se teda moc ve filmu neobjevuje, což je celkem škoda, ale zase si to vynhradí na konci. když to všechno sečtu, tak mi z toho vyjde sice průměr, ale na to jak je to tay hodnocený to je celkem slušný ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film o vyprání peněz. Jediný, kdo mě zaujal byl Val Kilmer svou suverenitou (především scéna s operou v autě se mi hodně líbila :-)). Christian Slater, Daryl Hannah nebo William Forsythe nebyli špatní, ale hráli už v o dost lepších rolích. Klasický film na jedno zkouknutí, ze kterého si druhý den moc pamatovat nebudete. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy byl Christian Slater akční hvězdou mající na kontě prvotřídní snímky jako KRÁL ZBOJNÍKů ROBIN HOOD, OPERACE: ZLOMENÝ ŠÍP nebo POVODEŇ a před sebou slibnou budoucnost? Nečekal jsem moc, protože už obal na mě křičel: Jsem levné béčko!, ale páni, že to bude až tak levné a až tak špatné jsem tedy nečekal. Podprůměrný scénář a režie, minimum akce, dialogy a postavy, co by hrozně chtěly být vtipné a cool a šedivé herecké výkony. Pobavilo mě, když asi v půlce filmu řekl Kilmer s respektem Slaterovi, že "je dobrej." Přitom cokoliv na co Slater do té doby sáhl se zkurvilo, jak jen mohlo. Ještě zábavnější, ale byla Kilmerova naprázdno vycházející snaha o to vytvořit opravdu "cool" postavu zkorumpovaného agenta FBI. Jen kvůli ní a zpočátku iritujícímu, ale záhy kupodivu vtipně vypointovanému putovnímu gagu s Josém, co prodává pomeranče, se ale na tuhle slátaninu neobtěžujte koukat. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Christian Slater v další průměrné roli zlodějíčka, kterýžto se svou bandou odcizí velikou sumu peněz a řeší problémy s tím spojené. Celkem odpočinkové tempo malinko kazí některé z topornějších postav. Dějová zápletka je celkem zajímavá, ale závěr opět shazuje celkem dobrý úmysl. Když to shrnu, pak si nejsem jist, zda bych tento film měl potřebu dále vyhledávat, ale jako kulisa k nějaké činnosti (žehlení, chlastání, sex..) celkem solidní. 50% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No těžký prachy tenhle film asi nezná a ani znát nikdy nebude, když je to taková nudná, nekvalitní šlichta. Jedna za Kilmera the Val. Víc ani mák. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice špatný "akční" film, pro který se sice nechalo ukecat pár známých herců, avšak hrání moc nepředvedli. To by u akčního filmu nevadilo, kdyby však měl kvalitní akční scény. A tady opravdu nejsou. Mě stačilo hlavně to, že automobilové honičky byly točené ve studiu a vypadali naprosto hrozně. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velmi slabá akční komedie (sice to v žánru není napsané, ale doufám, že to tak mysleli), jediné plus je Val Kilmer, který si svoji roli úplatného agenta FBI užíval. Ostatní herci průměrní. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne, neřekl bych, že by Hard Cash vykrádal jakýkoliv akční film spojený s loupeží, jak jsem se zde dočetl, protože jistá dávka originality se mu určitě upřít nedá.. Příběh mě však naprosto odzbrojil naopak svojí stupiditou, byť od podobné žánrové záležitosti určitě nelze očekávat scénáristické orgie geniality, důvtipu a hlubokomyslnosti, co je divákovi předhozeno již po úvodních titulcích, které ho nalákají na zvučná jména, nebo přinejmenším jména velmi provařená, jeden prostě nechápe.. Kouká s otevřenou hubou, škrábe se nevěřícně na hlavě a opravdu tápe !! Protože tohle se jen tak nevidí.. Přehlídka vyhaslých hvězd jako Val Kilmer, Christian Slater či Daryl Hannah si zřejmě přišla zavzpomínat na staré časy, ale nakonec jen krutě hazardují s těmi posledními zbytky úcty, které jsem k nim kdy vůbec choval.. Těžký prachy sice dokáží pobavit pár podařenými hláškami a Kilmer, ze zúčastněných zřejmě nejméně postižený ztrátou talentu, si svoji roli vysloveně užívá a snaží se film aspoň odtáhnout na kraj silnice, když až do cíle to není schopen zvládnout, ale to jistě nebude jeho selhání, protože film krvácí ze všech otvorů hlavně po řemeslné stránce.. Ostatně kdo by nechtěl vidět film z roku 2002, který ačkoliv se chce honosit přízviskem akční, se může chlubit honičkami na lodi či v autech točenými ve studiu ?? Snad jen Hard Cash, neuvěřitelně tupý, a tak i neúmyslně směšně vyznívající film srbského režiséra - packala a diletanta v koprodukci USA a Aruby s lokacemi v Bulharsku !! Je třeba dodávat víc ?? ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tohle byla ale pěkná blbost, ale kupodivu se na to dalo dívat a nezaznamenala jsem ani nějaká hluchá místa, prostě jízda... Oceňuji hudbu i pána Kilmera... Nicméně jsem se asi po třetím, čtvrtém podrazu ve všem totálně ztratila, ale co na tom záleží... Tady asi nikdo nečekal nějakou neotřelou hlubokomyslnost. Takový neurážející průměr, lehce možná podprůměr. PS: "Yo soy José, soy Jodé, yo soy José y...dělám různé věci, ale jsem to já, momentálně prodávám pomeranče, za nějaký čas zabíjím lidi i zadarmo, Jsem José!!!!!!! :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser *Predrag Antonijevic mi hovori leda tak hovno, a po tomto filme tomu este pekne dlho tak aj bude. Pribeh je len umela znoska nezmyslov, samotny Christian Slater /Jmeno Ruze s Connerym/ nema co hrat a velmi tomu nepomaha ani Val Kilmer, ktory to najlepsie uz asi ma definitivne za sebou /The Doors, Lovci Lvu/. 10 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch podivných snímků, kdy každý si hraje na svém písečku, chce podrazit jeden druhého a nakonec se všichni vzájemně postřílí, aby zbyl jen náš kladný hrdina. Takový námětů už bylo a není důvod, proč to opakovat s takovým amatérství, jako tady. Divně se tu chovají snad všichni a jediný, kdo potěší, je José, který se nejdříve slušně každému představí, pak prodá pomeranče a nakonec nás všechny vtipně překvapí. Jen díky němu dávám této slátanině a ve své podstatě naprosté blbině 40 %. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Taylor (Christian Slater) je nemile překvapený (poté co jej pustí z vězení), že jeho přítelkyně s jeho dcerou žijí vlastně na smetišti. A tak vymyslí plán, jak jednoduše přijít k penězům - za pomoci starých kumpánů vykrást místní sázkovou kancelář. Akce šlape jako hodinky, a navíc zde najdou tašku naplněnou stodolarovkami. Jenže až pozdě zjišťují, že peníze jsou označené FBI, a agent Cornell (Val Kilmer) s nimi má svůj vlastní plán... Pokud jste viděli některý díl Dannyho Parťáků nebo nějaký podobný film, můžete s klidným srdcem Těžké prachy vynechat. Bohužel tento film nepřináší nic, co už jsme neviděli ve výše zmíněných filmech, a ani Christian Slater či Val Kilmer tento film z béčkových vod nevytáhnou. Jediné, co by možná stálo za zmíňku je (zde již zmíněná) scéna s operou, ale to je tak téměř všechno. Ke konci filmu už jsem se v těch podrazech začal trochu ztrácet, ale to možná bylo tím, že jsem se tak nudil, že jsem chvilkama možná i usnul... ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo ozaj úbohé... zaujímavé herecké obsadenie ešte neznamená, že sa bude dať aspoň na niečo pozerať. V tomto prípade ani to nepomohlo a až na pár scén je to podpriemerné a aj ja odporučujem radšej nepozerať ako s tým zabíjať čas. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně laciný brak!Přes obsazení béčkových herců až téměř "céčková" záležitost s přitroublým dějem,přitroublými dialogy,přitroublými scénami.Navíc opravdu vše tak lacině podáno,až člověk kroutí hlavou nad trapností tohoto snímku. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

No da sa povedat ze snaha bola a snaha sa ceni, v tomto pripade len biedne na jednu hviezdu, avsak podla mojho nazoru najidealnejsia alternativa. Val Kilmer ktory bol spomedzi vsetkych asi najvyraznejsiou hviezdou, svojim herectvom priam odpudzoval a unavoval cim vyvratil moje predpoklady o hlavnom tahunovi. Tym bol Chris Slater ktory svoju rolu zobral skutocne vazne no uz len samotna pointa je tak zauzivana a nezaujimava ze i pri skvelom Slaterovi nema sancu nejak vyrazne oslovit, uz sa skutocne obavam kam speje produkcia akcnych filmov, toto je jeden z najhorsich prikladov. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

S těma zvučnejma jménama to chtělo něco hlubšího - místo vícero loupeží bych se spíš věnoval jedné. Ale koukatelné to je. Ocenit se dá těch několik vtipných scének. 6/10 ()

Reklama

Reklama