Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nové Mexiko roku 1879. Vyschlá, neúrodná a krutá země ovládaná bandami zločinců. Místo, kde řádí nejproslulejší legenda Divokého západu Billy Kid. Billy Kid vedl zločineckou bandu během neslavné války v Lincoln County. Nyní je Lincoln County v rukou nemilosrdných dobytkářských baronů a zkorumpovaných mužů zákona. Právě si najali Billova bývalého přítele Pata Garetta, aby ho dostal za mříže. S Garettem v patách se Billy dává opět dohromady se svými kamarády-zločinci Docem, Chavezem a Arkansas Davem. Společně bojují proti chlapům s rychlými kolty a zabijákům, aby si prostříleli svou cestu osudu. Se skvěle natočenými písněmi JONA BON JOVIHO, zachycují Mladé pušky II romantiku a nebezpečí starého dobrého Divokého západu. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Geoff Murphy chtěl do filmu píseň kapely Bon Jovi „Wanted Dead Or Alive“, ale frontman kapely Jon Bon Jovi mu řekl, že pro film složí novou, stejně dobrou píseň. Tak vznikla „Balze Of Glory“, která byla nominována na Oscara i na cenu Gremmy. (RozaF)
  • Natáčení probíhalo například v Bisbee v Arizoně. (Terva)
  • Balthazar Getty musel po pádu z koně a následném zranění odstoupit z natáčení. (Terva)
  • Lou Diamond Phillips si během natáčení zlomil ruku. (Terva)
  • Scenárista a producent John Fusco se objevil ve scéně z vězení po boku Jona Bon Joviho. V některých scénách je pak dobytek s vypáleným označením FUSCO. (Terva)

Reklama

Reklama