Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík vtrhne do školky na zkoušku muzikálu, aby zastavil učitelky a výstřední rodiče, kteří se chystají vyhodit synka jeho přítelkyně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Mať deti v dnešnej dobe je extrém. Sú to malí smradi, čo sa nedajú vychovať, lebo rodičom jebe. A škôlky sú čisté peklo. Polskí bratia sa to nažili aspoň trochu priblížiť a urobiť vtipnejšie ako napr amíci, ale stále je to peklo. Slabé 2 z 5 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som veriť v tie podpriemerné hodnotenia, ale akosi som dúfal, že t bude oveľa lepšie ako vraveli hviezdičky. Vo svojej podstate to malo celkom fajn potenciál, a to prostredie škôlky a "porady" rodičov bolo kompozične naozaj nádejné. Ale celá tá zápletka, abnormálne správanie postáv, a celý ten cirkus, ktorý sa tam odohrával, to bola proste slabota. No a tie pseudovtipné dialógy tomu tiež nijako nepomohli, práve naopak, film ešte viac devalvovali... Jedna hviezda za to prostredie a potenciál. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neskutočne slabá poľská „komédia“ – film plných slabých scén s takmer nulovou dynamikou a veľmi slabo napísanými dialógmi. Bohužiaľ sklamanie... Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro polskou kinematografii mám od zlatých let páně Machulskiově zvláštní slabost. Jsou nám velmi blízcí a přitom zároveň vzdálení. V tomto případě musím minimálně vyzvednout originální zápletku. Jedna školka, jedna zkouška muzikálu, jeden večer, jedna situace, kterou si z žádného jiného snímku nevybavuji. Prostě kontakt (potenciál) tam byl…..jak sním bylo naloženo, je už věc druhá. ()

Reklama

Reklama