Reklama

Reklama

Slepičí úlet

  • Velká Británie Chicken Run (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco ostatní slepice na farmě ďábelských manželů Tweedyových pouze sní o lepším životě, jejich inteligentní družka Ginger spřádá plány, jak odtud uletí! Jenže problém je v tom, že slepice létat nedovedou... Nebo snad ano? Všechny pokusy o útěk končí nezdarem, dokud se na farmě neobjeví kohoutí světák Rocky a nenabídne zlenivělým slepicím letecký výcvik. Zpočátku to jde ztuha, ale stačí chuť spolupracovat, pevná vůle a trocha štěstí a hejno se posledním odvážným pokusem o úlet vrhá vstříc svobodě. Nezapomenutelné postavičky a skvělá animace - to vše v podání Oscarem oceněných tvůrců filmu Wallace & Gromit - jsou zárukou skvělé zábavy pro celou rodinu! (Magic Box)

(více)

Recenze (367)

liduskaa123 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete pobavit, zasmát se a odpočinout, tak potom je to oddechovka právě pro vás. Skvělej animák. Film frčí od začátku do konce, stále v akci, ale žádná sekvence neunaví.Famosní povahy jednotlivých slípek, jako ze světa lidí. Kohout vše korunuje. Pro prima pohodku doporučuji kouknout na tento film. ()

Sofinek 

všechny recenze uživatele

Můj asi nejoblíbenější "animák" se skvěle zpracovanými slepicemi a s odkazy na vše možné (koncentrákem počínaje, až po rozličné filmy). Český dabing mu na kráse dost ubírá, ale i tak 90 %. ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Pohádka s překvapivě dospělym humorem a temnou zápletkou. Díky svýmu specifickýmu stylu se v konkurenci drží dodneška v topu a léty jen zraje. <3 ()

Catch1707 

všechny recenze uživatele

A ze Briti toci jen tezke nekoukatelne filmy! Jestli neobjevil filmovy fanousek filmove remeslo Nicka Parka pri jeho kratasech, tak slepice ho musi dostat... Libivy humor, skvely Mel Gibson i Miranda Richardson jako namluveni. Gagy, plastelina, no skoda, ze to ma jen 84 minut. Jednoznacne jeden z TOP filmu roku 2000. ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Film je určen pro rodiny, ale spíše bych ho označil jako film pro teenagery. Vtip je trochu složitější, v dětské hlavě asi nepovedený. A dospělí se asi dívat aý na vyjímky 2x nebudou. ()

Skruzka 

všechny recenze uživatele

Tak skvělá animace (*****) a tak hrozný příběh (odpad!). Víc k tom ani nejde dodat. Kde bere tenhle film úspěch, to je mi teda záhadou... ()

tomasBA 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepsich animakov podla mna:) Dal by som 5*, ale pri druhom pozreti som sa miestami trosilinku nudil. Ale chcel by som vyzdvyhnut realisticke vykreslenie postav a celkovo vybornu atmosferu, a uplne najsam je asi poslednych 15-20min, ktore su skutocne majstrovske- krasne vyvrcholene napatie az do samotneho konca... ()

Elanornegra 

všechny recenze uživatele

Docela vtipny pribeh o spriadani planov na utek, samozrejme sliepkami, animacia na tu dobu hoc plastelinova trosku pokulhavala, ale pribeh super, mysiaci este viac... bavilo a to je podstatne 75% ()

Fenix188 

všechny recenze uživatele

Úžasná rodinná komedie se skvělou plastelínovou animací u které se pobaví malí i dospělí:). Za mě jsem to celé viděl jako parodii na koncentrační tábor..paní Tweediová jakožto velitel (naprosto geniální scéna, kdy před slepicemi v řadě při "selekci" protáhne rukavice :D ), v roli tupého ss-mana její manžel a jako strážní zde byli psi..celý tento tábor se z pracovního na likvidační změní ve chvíli, kdy si majitelé farmy nechají přivézt mašinu na pirohy..slepice už nemají mnoho času ale vše nakonec dobře dopadne :). ()

Související novinky

Aardman to rozjíždí

Aardman to rozjíždí

21.06.2007

Studio, které proslulo plastelínovými animáky Slepičí úlet a Wallace a Gromit: Prokletí králikodlaka a loni si vyzkoušelo digitální animaci v Spláchnutém, nedávno zamávalo na rozloučenou DreamWorksu… (více)

Rychlonovinky

Rychlonovinky

31.01.2007

DreamWorks a Ardman Animations téměř 10 let pracovali společně a vzešly z toho celkem 3 animované filmy: Slepičí úlet, Oscarový Wallace a Gromit: Prokletí králíkodlaka a Spláchnutej. Obě studia se… (více)

Reklama

Reklama