Reklama

Reklama

Ren zhe wu di

  • angličtina Five Element Ninjas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola Aliance vyhraje turnaj kung-fu. Poražení se s tím nehodlají smířit a povolají si na pomoc Kembuchiho a jeho školu 5 elementů, kteří ovládají ninjitsu ve stylu pěti přírodních elementů (slunce, voda, oheň, dřevo a země). Ninjové vyvraždí školu Aliance, pouze jedinému se podaří uniknout - Xiao Tian Haovi. Ten se uchýlí k mistru Yangovi, aby se od něj naučil záhadnému umění ninjitsu. Xiao teď tedy zná tajemství tohoto stylu a může pomstít smrt svých bratrů a mistra z Aliance. (maverick10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

raimi 

všechny recenze uživatele

Nádherná, barvama hýřící nonstop rubačka. Co scéna, to drahokam. Pamětihodný je rozhodně napínavý masakr klaďasů v kung-fu škole a mrazivě krutý konec proradnice Chen Pei Hsi. Soubojů je nespočet a překypují úžasnými nápady, jak ti zpropadení ninjové tahají z rukávu další a další podlé triky. A jelikož jde o film Cheh Changa, tak dojde na hrdinské krveprolévání a dokonce i na gore. Prvotřídní zábava, proložená občasným příjemným humorem. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dva klany súperia že kto z nich má lepšie kung-fu. Tí v bielom drvivo vyhrávajú a tak si tí v čiernom zavolajú na pomoc aj jedného japonského samuraja. Ten oplýva rôznimi múdrosťami ale aj tak prehrá a musí teda spáchať harakiri. Má však brata a ten je šéfom ninjáckej bandy ktorá potom príde a vyzabíja celý ten biely klan, samozrejme okrem jedného ktorý potom zasa vycápe všetkých ninjov až budú zelený. Nie je to žiadna intelektuálna zábava, rákosníci sa jednoducho neustále mlátia, sekajú a trhajú na kusy. Chlap čo sa potkne o vlastné črevo čo mu vytŕča z nohavíc sa tak často nevidí. Choreografia súbojov je veľmi slušne vymakaná a dosť náročná. Odfláknutá je len povinná tréningová sekvencia kde posledný z klanu príde k majstrovi, chvíľu tam potom stvára nezmysly s šatkou cez oči a nakoniec k novým schopnostiam vyfasuje aj troch bratov ktorí mu helfnú proti ninjovským zmrdom čo sa maskujú ako stromy, vyskakujú spod zeme aj z vody a mávajú dymovnicami. Konfucius vraví - Haíííííííííííííííííííííáááááááááá... čo v preklade zhruba znamená že je to podarená kungfáckoninjovská konina. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Trošku změna od klasických žlutých Shaolin kostýmů. Od začátku do konce bombastické bitky, rychlé, krvavé, akční. Tady nebyl moc čas na známe srandičky z čajoven nebo tržiště. Cíl byl jasný - pomstit mistra a zničit tak klan 5 elementů Ninju. Samozřejmě, že i zde došlo na super hlášky. Já nezapomenu na tu úplně závěrečnou - Proč jsi to udělal ? Já nevím, asi jsem tak posedlý duchem Junko. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli jakýkoliv film od Cheh Changa, tak víte přesně do čeho jdete: vše je tu jaksi papundeklové a pan mistr zvukař má ve své databázi asi dohromady 3 efekty. Trochu něco jiného než klasikové Jackie a Jet, ale přesto hodně kvalitní souboje potěší (neviděl jsem jiný film s větším poměrem akčních scén ku stopáži). Pochválil bych originalitu zbraní a gore efekty některých smrtí, které zvedají Five Element Ninjas z bahna průměru. 60 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

kung-fu filmy od Chang Cheha som nikdy nemusel. Toto už má aspoň celkom dobré bitky. Sú síce fázované, ale natoľko zrýchlované, že pôsobia celkom plynulo a svižne. Choreografia je solídna, ale nič dychvyrážajúce tu nikto nepredvedie. Našťastie bitiek je neúrekom. Bohužiaľ zápletka o súperení dvoch škôl ma vôbec nezaujímala a bolo mi jedno kto vyhrá, pretože všetky postavy sú strašne nevýrazné až sa mi trochu aj plietli, čo sa mi bežne nestáva. Celkovo to je pre mňa tuctový kung-fu priemer. 5/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama