Reklama

Reklama

Superdebata: Hledá se prezident

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2023, 2x85 min

Obsahy(1)

6 epizód politických debát kandidátov na prezidenta Českej republiky vo voľbách 2023. (Arsenal83)

Recenze (11)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Česko teda dopadlo. Najväčšími favoritmi sú eštebák jedna, ktorý vraj čápy nepozná, ale 4 dávky chcel dávať kľudne povinne, eštebák dva, ktorý je za manželstvá pre všetkých, no len nedávno skladal oslávne básne na Stalina, a tupá pizda s turbo titulmi, ktorá si myslí, že je krásna, pritom zubami by trhala asfalt. Výber jak sviňa. Bašta z toho nebude. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Jak já miluju hloučky makaků, kteří každou zakončenou odpověď doprovázejí bouřlivým tleskáním a hulákáním, nehledě na kvalitu natož obsah slov kandidáta. Debata měla nulovou úroveň. Rozdělení debaty na 2 dle průzkumových šancí je už jen poslední hřebíček do rakvičky. Jedinou výpovědní hodnotou tohodle Prima žumpa-bizáru (nejsem schopný si vybrat jen jedno pojmenování) bylo, že Pavel potvrdil, o kolik silnějším kandidátem oproti Danuši je a naprosto oprávněně postoupil do druhého kola voleb. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Formát, kdy je superdebata rozdělena na nefavorizované kandidáty a favority je špatná a zcela to ztrácí podstatu oné superdebaty. V druhé části debaty k Pavlovi a Nerudové opět zcela uboze chyběl Babiš, který jako srab by se měl účastnit pouze jediné debaty na Nově, tak zítra uvidíme. Moderátoři naprosto marní, otázky zcela nevýrazné, hlasování kdo je lepší naprosto trapné a fandění diváků ještě trapnější. Nelíbilo se mi to ani za zblo. ()

majky19 odpad!

všechny recenze uživatele

No, co se týče kandidátů, tak letos opravdu žádný zázračný výběr, a zřejmě to bude volba mezi špatným a ještě horším. ()

Peky 

všechny recenze uživatele

Standardní bizárek, který nám jaksi Prima v poslední době servíruje při volbách už pravidelně. Rozdělit prezidentskou debatu na favority podle průzkumů a ten zbytek je prostě bullshit. Z položených otázek moderátorky jsem se navíc nedozvěděl nic nového a opakování bezvýznamných průběžných výsledků SMS hlasování mi pak přišlo vyloženě debilní a otravné, stejně jako skandování příznivců obou stran (nejsme na fotbale, ale volíme hlavu státu, tak tomu dejme nějakou serióznost, khurfa). Jedna hvězdička jenom za generála Pavla, který svým klidem, rozvahou i vtipem Danuši přejel a tuto debatu s přehledem vyhrál. Nutno ovšem dodat, že pomyslnou cenu pro největšího lůzra získal Babiš, který se očividně bojí konfrontace a po debatě v ČT nedorazil ani sem. ()

Reklama

Reklama