Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blažej (J. Abrhám) bojuje s privatizací a jeho románek se Šulcovou (D. Šinkorová) pokračuje. Doktor Machovec (T. Töpfer) propadá stále více alkoholu, všimne si toho i doktorka Králová (J. Štěpánková). Nezaslouženě vynadal při operaci asistujícímu Hynkovi (R. Zima), kterého se Dana zastane a s Hynkem ji to sblíží. Václav Pěnkava (J. Dvořák) psychicky trpí, po odchodu syna a snachy se úplně uzavřel. Marta Pěnkavová (I. Janžurová) uteče během služby z nemocnice a jede k Horvátovým poprosit Matěje, aby se vrátili. U syna ale nepochodí a Kamila (G. Csinová) dovede být také tvrdá. Málem potratila, když je Pěnkava vyhodil z domu. Odpuštění ať od ní tchyně nečeká. Alžběta (E. Balzerová) začíná pro agenturu hlídat dceru rozvedeného milionáře Hamouze Pavlínku… (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme zmoudření Cvacha, což vlastně kdysi načal už Dietl. Zajímavě racionální rozbor od Langmajera, pokračuje herecký boj Dvořáka a Janžurové s hloupým námětem. Ale až na motiv Alžběty docela koukatelné. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný rozumný je tu Honza Blažej, kterému nevadí, že se jeho bratr bude válet v jeho posteli. Protože proč by to mělo vadit? Proto nechápu chování Iny, a jak se zrovna dívám na další díl, tak nechápu chování Blažejovi exmanželky. Obě ženy se chovájí mimo rozumného uvažování. ()

Reklama

Reklama