Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitelem nemocnice má být jmenován ing. Verner (J. Langmajer), ten ale kvůli nestabilním poměrům odchází budovat kariéru ve zcela jiném oboru. Blažej (J. Abrhám) přemlouvá Karla Sovu (L. Frej), aby se ujal ředitelování, ale ani on svou odpovědnost neunese. Z Německa přichází fax, že pověřuje primáře Blažeje, aby ho coby ředitele zastupoval. Je jasné, že se privatizace hroutí a Blažej je jediný, kdo ze své odpovědnosti neuhne. A to na něho čekají ještě velké starosti v osobním životě… Alžběta (E. Balzerová) zatím prožívá šťastné období. Pečuje o dítě a o muže. Jednoho rána však dojde k dopravní nehodě… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu mě opravdu pobavila scéna, kdy poté, co Naďa konečně ukojí svoje choutky po Topferovi a povalí ho, se na chvíli vzdálí do jiné místnosti a pak se vytasí se stejným županem, jaký nosí ona sama. Topfer v něm pak odevzdaně sedí. A ty župany mají hadí vzor! To prostě nevymyslíš! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silnou stránkou je nadále dění kolem nemocnice, kde je poněkud překvapivé, že to řeší (nebo spíše neřeší) zcela vyklepaný Karel Sova, zatímco jeho rázná manželka v Německu pečuje o vnuka a v podstatě se nestará o to, že projekt, do kterého šla s džejárovským zápalem, padá. Blažej je v jednom kole. A Alžběta je celá překvapená, že jí Vašut poté, co mu zmrzačila dítě, nevlétne do náruče. U té scény mi oči málem vypadly z důlků. Podobně jako u Pěnkavy, který na základě nějakého drbu od gorily, která ho sama nebrala vážně, vyráží do karlovarských kasin hledat uprchlého tuneláře. ()

Reklama

Reklama