Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náročná operace Iny (A. Čunderlíková) se zdařila. Během zákroku Blažej (J. Abrhám) vnitřně dozraje – přijme svůj úděl a vzdá se primariátu i poslání ortopeda. Vše v zájmu nemocnice. Primariát nabídne Machovcovi (T. Töpfer), který s manželkou konečně čeká dítě, ale ten odmítá. Blažejův starší syn (A. Rašilov) se stěhuje ke zdravotní sestře Monice. Eliška Králová (Z. Dřízhalová) chce s Hynkem Kloboukem (R. Zima) začít samostatný život. Václava Pěnkavu (J. Dvořák) najdou v nemocnici v Karlových Varech. Celá rodina se konečně může těšit na narození malého Pěnkavy. Blažej přichází za Inou, která se právě probrala z narkózy. Vztah, který Blažej málem zničil, je opět upevněn. Osudy hrdinů se protentokrát uzavírají, ale brzy začnou nové příběhy v posledním pokračování. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné díly takových těch třináctidílných seriálů bývají obvykle ve stylu "co jsme si, to jsme si", ani tento není výjimkou. Uzavřela se nám příšerná zápletka s dobrými hereckými výkony u Pěnkavů a také u Králů/Řehořů, uzavřela se nám příšerná zápletka s příšernými hereckými výkony u Klobouků. Poté, co jsme v seriálu zatočili s rasismem, jsme instalovali i toho správného primáře s přidanou hodnotou. Nejsvětlejším bodem pak byla večeře (nebo oběd) u Bártů, kde na mladého Blažeje vyšlo najevo, že si začal se sestřičkou z oddělení. Což Haně Maciuchové zjevně evokovalo jakousi vzpomínku... ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blažej mě dojal. Vážně jsem se téměř rozplakala. Krásně zahrál starost o Inu. Za to dávám hvězdy nahoru. A také za pěkné povídání Kamilčina otce. Jó ten umí proslovy. Věštkyně s kořeny měla pravdu. Machovec je zapustil. "Usměj se tak, až mě píchne u srdce." Primář Karel Sova jako vždy za džentlmena. Je to frajer. ()

Reklama

Reklama