Pamela: Příběh lásky

• USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

LEGACY

všechny recenze uživatele

Očividně mám fůru času, když už mě zajímá i příběh Pamely Anderson, jenž jsem měl stejně jako většina zafixovanou jako tu blond, tupou, namyšlenou celebritku, která se ovšem vybarvila jako moc fajn člověk, se kterým se na spoustě věcech shodnu, spoustu věcí dělá podobně jako já a stejně čas od času lituji, či trpí. Trochu put off je samozřejmě její impulzivita a spontánnost, jenž je zárukou příběhů a její kariéry, ale s ohledem na počet manželství je to za hranou. Na druhé straně si píší deníky stejně mimořádně jako Míra Zikmund, bojuje za práva zvířat, má moc hezký vztah s rodinou a navíc uběhla maraton, což s těmi její míči je skoro obdivuhodnější, než když maraton v Praze zaběhl borec v žabkách. Je to zkrátka celebrita uvízlá ve vlně stereotypů, rozhodně nikterak špatný člověk, naopak se mi pohled na tuhle megastar, kterou jsem znal jen ze Scary Movie, podstatně změnil k lepšímu. O to ale v tomto dokumentu asi šlo. Ten život jí můžeme závidět, protože má co vyprávět. ()

Visáč

všechny recenze uživatele

Podzim života u Andersonovic Pamely klope na dvere a tudíž ideálny timing pre zúčtovanie s minulosťou. Beznádejná romantička, obeť sexuálneho násilia, sex-symbol, značka. Je tu všetko podstatné, v podaní hlavnej aktérky, ktorá sa prezentuje až podozrivo normálne (čti "down to earth") - absence mejkapu či namustrovaných celebrity talking heads výslednému dojmu určite hodne pomohla. Hoci sa to tu archívnymi zábermi doslova hemží (četnosť výskytu Jay Lena by pokojne vystačila na credit Special Guest Star), na footage z Kutila Tima, theme song z Baywatchu alebo popkultúrny zeitgeist must-see v podaní Chandlera a Joeyho ("Hlavně, že běhaj.") bohužiaľ prachy v rozpočte nezostali. Škoda no. ()

Diego

všechny recenze uživatele

Trochu smutné vystřízlivění. Když běžela na Nově Pobřežní hlídka v prime timu (prichod ze skoly) bylo mi asi 14 a mit kozy jako Pamela byla jeste neohrana hlaska. Jo Pamela byla pojem a muze se srovnavat s MM zel jen v naivite a ze vyuzila svuj vzhled a umely kozy, aby se zaopatrila. Jasneze ji narazky na silikony musely srat, ale kde by bez nich byla. MM umela zazarit ve filmu, Pamela ten talent nemela a domaci porno urcite neni duvod, proc 25 let nedostala zadnou roli. Stesti v lasce mozna nema, ale skocit rychle do chomoutu a obratem z rozvodu vytriskat nejaky prachy, je taky zpusob, jak zaplatit najem. No zpatky k dokumentu, cekal jsem, ze se dozvim nejake zakulisni peprno, odtajneno, jak to ve skutecnosti bylo, neco zajimaveho a prd. Krom toho, ze nechtela mluvit o romanku se Supermanem. To si jdu vygooglit. ()

rikitiki

všechny recenze uživatele

V mém pokoji Pamela nikdy nevisela. Vždy jsem ji považovala za barbínu – umělohomotně hezkou a s mozkem rovněž z umělé hmoty (v dokumentu mi to potvrdila: „Myšlení se přeceňuje“.) Takže to jsem se nespletla. Až na to, že si mě Pamela  tímhle vystoupením trochu získala, protože kromě umělých prsou a nebetyčné naivity, má i další povahové rysy. Určitě mezi ně patří nezdolnost a přímočarost, rozhodně i upřímnost. A ať už je jakákoliv, historka jejího ukradeného sexvidea byla děsivá a doufám, že dnes už by se nestala za takových okolností a následků, jako tehdy. Protože, ano, ona se sama vystavovala, ale to bylo její rozhodnutí. Nikdo nemá právo vystavovat ji bez jejího souhlasu a nikdo nemá právo osočovat ji, že ji ta krádež přece nemohla poškodit, když se před tím dobrovolně rozvalovala na stránkách Plaboye. Nikdo by neměl mít dovoleno smát se veřejně oběti trestného činu, jako tehdy dělali mnozí novináři a moderátoři. Udělali z ní legrační figurku a ona se přitom užírala a skutečně trápila. Tahle šílená zkušenost a hon na její osobu by mohl člověka dohnat i k sebevraždě, Pamela to však – i když s obtížemi – ustála. Je vlastně velmi silná. ___ Dokument sám je jednoduchý – mluvící (téměř) nenalíčená Pamela a mraky archivních záběrů. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele

Oukej.. Už mě sice trošku začíná srát ta netflixovská šablona podle které sekají ty dokumenty jako Baťa cvičky, ale pro mě, jakožto tuctového diváka, který měl vždy Pamelu zafixovanou jen jako jakýsi popkulturní fetiš přelomu osmdesátých a devadesátých let, bylo vlastně osvěžující zjistit, že je to ve skutečnosti poměrně ordinérní lidská bytost. Smůlu měla snad jen v tom, že její křivky byly příliš vnadné a její sny příliš romantické. Osobně nechápu, že dnes ještě někdo (včetně Pamely) řeší jednu obrazově a obsahově nekvalitní sextape. ()