Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pamela nám už obabičkovela, hoci sa snaží zastaviť čas nevydarenými plastikami. A rozhodne je to jedna zo žien, o ktorej by Bolek Polívka len ťažko povedal: Ja som vaši p*íču taký neviděl a věřím, že jí máte. Pretože jej číču videl naozaj každý. Na druhej strane je dokument výborným prierezom jej životom, kariérou a hoci pôsobí niekedy ako blbka, až taká tupá nie je. Je citlivá, bojuje so svojimi problémami ako každý a páčila sa mi jej prirodzenosť, keď v podstate už ani nerieši make up. Nájde sa u nej veľa pozitív a to na ženu, ktorá celý život zasvätila len sexuálne ladeným veciam je prekvapujúce. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument o živote Pamely "C.J." Anderson, ktorá sa u nás preslávila najmä ako záchranárka z Baywatchu. Bol som prekvapený, že v mladosti bola skôr utiahnutá a v podstate nevýrazná. Dvere do showbiznisu jej otvoril Playboy, a potom už to išlo všetko ako lavína... Pamela bola však poriadne impulzívna a ešte k tomu naivná = dosť zlá kombinácia. 6x vydatá a 6x rozvedená, to hovorí za všetko. Okrem toho kopa škandálov, neuvážených rozhodnutí, a snahe zo seba vytvoriť nejakú ikonu aktivizmu... to všetko tvorí Pamelin život. V podstate mi jej bolo ľúto. Ale aj to je jeden z efektov, keď človek neunesie slávu. 3* ()

Reklama

M.Z.A 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument by se měli koukat hlavně fanoušci Pam. Protože pokud na něho narazí nějaký “fujsilikony”, tak si vyhoní péro, jistojistě dá pokrytecky nízké hodnocení a pak se vrátí ke své tlusté hnusné přítelkyni. Vidím tu jistou paralelu s Marylin Monroe, která by se, jako jedna z mála, dokázala svou feminitou vyrovnat Pamele. Ta to zatím nevzdala a stále se hledá. Přeju jí, aby konečně našla pokoj v duši. Narodit se totiž jako jeden ze sexsymbolu století nemusí být žádný med. Tomu ale, vy hnusáci, nemůžete rozumět. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

V mém pokoji Pamela nikdy nevisela. Vždy jsem ji považovala za barbínu – umělohomotně hezkou a s mozkem rovněž z umělé hmoty (v dokumentu mi to potvrdila: „Myšlení se přeceňuje“.) Takže to jsem se nespletla. Až na to, že si mě Pamela  tímhle vystoupením trochu získala, protože kromě umělých prsou a nebetyčné naivity, má i další povahové rysy. Určitě mezi ně patří nezdolnost a přímočarost, rozhodně i upřímnost. A ať už je jakákoliv, historka jejího ukradeného sexvidea byla děsivá a doufám, že dnes už by se nestala za takových okolností a následků, jako tehdy. Protože, ano, ona se sama vystavovala, ale to bylo její rozhodnutí. Nikdo nemá právo vystavovat ji bez jejího souhlasu a nikdo nemá právo osočovat ji, že ji ta krádež přece nemohla poškodit, když se před tím dobrovolně rozvalovala na stránkách Plaboye. Nikdo by neměl mít dovoleno smát se veřejně oběti trestného činu, jako tehdy dělali mnozí novináři a moderátoři. Udělali z ní legrační figurku a ona se přitom užírala a skutečně trápila. Tahle šílená zkušenost a hon na její osobu by mohl člověka dohnat i k sebevraždě, Pamela to však – i když s obtížemi – ustála. Je vlastně velmi silná. ___ Dokument sám je jednoduchý – mluvící (téměř) nenalíčená Pamela a mraky archivních záběrů. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co prožili 90té léta byl Pamela nejspíše sex symbolem (podobně jako pro naše dědy Marilyn Monroe ve své době). Asi každý viděl až nečekaně úspěšný seriál pobřežní hlídka (často zmiňovaný např. v seriálu krok za krokem), ve kterém tato svého času nejznámější blondýna světa, tzv. ukradla show - minimálně dva důvody by se našly (.Y.)...Muži všech věkových kategorií z ní šíleli a stala se z ní hvězda. Dokument je zajímavý asi do 3/4, kdy Pamela popisuje počátky v playboyi - vzestup na vrchol (především díky zmíněného seriálu) a taky její docela smutný osobní život. Pam zkrátka měla slabost pro grázly a rebely a tím pádem byl její život i plný skandálů - ukradená kazeta obsahující sexuální hrátky s Tommy Lee, která svého času zbourala (v té době ještě docela mladý fenomén) internet. Za zmínku taky stojí i poohlednutí nad působením v několika talk-show a céčkových filmech. Poslední cca půl hodina, ukazujíci současný život Pam, se už trošku táhla a nudila, jinak za mě určitě zajímavý životopisný dokument z Netflixu - 7/10. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama