Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V 70. letech vyráží indický špion na nebezpečnou misi do samotného srdce Pákistánu, kde má za úkol odhalit tajný program na výrobu jaderných zbraní. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nieje sixpack, nie sú hviezdičky. Hrozná nuda. Nebavila ma špiónska línia jak z nejakej telenovely a ani romantika bez poriadnej chémie. Pesničiek tu našťastie veľa nestraší. Pár trápnych akčných scén bohužiaľ hej. Aj Sidharth Malhotra pôsobil strašne nevýrazne. Sklamanie na celej čiare. Pobavilo ma len pár indických slov. 2/10. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dobré je, že je to natočeno na základech skutečné a významné události. Film doprovází dokumentární údaje. Dobré je i to, že indický film podává reálný pohled na způsoby života a jednání v této zemi a vedlejším Pákistánu. Špionské postupy v těchto končinách byly místy úsměvné a bylo to dáno i dobou. Ve dvou akcích byl špión neporazitelný víc než Bond, ale chápu, že film je i oslavou národního hrdiny. Namíchaná romance může nejednoho znejistit, hlavně tím telenovelním stylem. Vzhledem k ostatnímu se to dá přežít. Jen ty písničky bych vypustil. Další národní folklór. Když to shrnu, tak dobrodružství na pohodu, ostatní musíme prominout. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku som prekvapený tým nízkym hodnotením, ale pripisujem to tomu, že ľudia indickú kinematografiu často nevedia až tak doceniť. Mne sa Mission Majnu vcelku pozdávalo a príbeh agentov RAW, ktorí v Pakistane odhalili jadrovú hrozbu, bol podľa mňa spracovaný veľmi obstojne. Film mal v sebe skvelú kombináciu thrilleru, drámy, historických udalostí, a aj tej akcie tu bolo dosť (na môj vkus až príliš - hlavne tá vlaková scéna bola už fakt za hranicou). Nechýbala ani dávka indického nacionalizmu a čierno-bieleho podania indo-pakistanských vzťahov (čo sa mne osobne až tak nepozdáva). Ale inak super, hodné 4* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nedovarena syrova saga.Operace Mainu trpi nedostatkem inteligence a ustredni slaby pribeh vse doruinuje.Ale je plny pisnicek a fascinujiciho politickeho pozadi. A ma pekne zvraty. Sidhart Malhotra je zda se ve forme. Je to takovy mirne zabavny mezinarodni thriller. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Operace Majnu je indickým romantickým špionážním thrillerem, natočeným ve stylu Affleckova Arga. Film je založený na událostech inspirovaných skutečností, vycházejících z vojenského konfliktu mezi Indií a Pákistánem z počátku sedmdesátých let dvacátého století. Příběh se věnuje indickým národním hrdinům ve službách RAW, kteří byli ochotni obětovat se pro dobro svého lidu. V hlavní roli exceluje charismatický Sidharth Malhotra, a svým výkonem se významně podílí na opravdu zdařilé celovečerní prvotině režiséra Shantana Bagchiho. Vyjma lehce delší stopáže nelze Operaci Majnu příliš co vytknout. Pakliže máte rádi špionážní thrillery se zakomponovanou romantickou linkou, pak je Operace Majnu tou správnou volbou pro vás. Tři hvězdy. 🙂 (21.01.2023) ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama