Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete přijít na to, po čem ženy touží, na tenhle film kvůli tomu koukat nemusíte. To udělejte v případě, že si chcete večer osvěžit nenáročnou, občas i vtipnou romantickou komedií. A ani mi tentokrát nevadí asi nejdelší skrytá reklama, co jsem ve filmu zatím viděl. I když skrytá je v tomto případě hodně jemný výraz. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $182,811,707Tržby Celosvetovo $374,111,707║ Tento film je pre mňa najlepšia možná romantická komédia čo som videl. Herci v hlavných úlohách Mel Gibson a Helen Hunt majstrovsky zvládajú svoje postavy a tým aj povyšujú súhru a príbeh do úrovne dokonalých. Zábavnosť filmu je tiež výsostne bohatá. /videl v kine: 100%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson patrí zaslúžene medzi hollywoodske celebrity. Okrem toho, že je nadaný herec a príležitostný kvalitný režisér má aj tú vlastnosť, že je perfekcionalista. Keď sa pustí do nejakého projektu pracuje na ňom celou svojou osobnosťou a na výsledku je to poznať. Tento krát prijal pre neho trocha netradičnú úlohu v romantickej fantasy komédii, kde si zahral úspešného reklamného experta, ktorý po úraze elektrickým prúdom dokáže počuť, to čo si myslia ženy v jeho prítomnosti. Kredit tohto filmu tiež výrazne zvyšuje aj výborná Helen Hunt v hlavnej ženskej úlohe. **** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa, že s podobnou myšlienkou neprišiel niekto skôr. Ale som aj rád, pretože Mel a Helen sa vo svojich roliach cítili viditeľne v pohode. A aj preto, lebo filmu sa chopila žena. Určite by to vyzeralo inak, keby sa na film pozeral mužský pohľad. Možno aj preto mi to prišlo také milé a nápadité. Pridal by som tam ale viac sviežosti a svižnosti. Všetkému trošku trvá, kým sa to rozhýbe a stráca to tak na pointe. Ženské myšlienky a Gibsonove reakcie sa ale naozaj podarili. 75%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama