Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Recenze (630)

vitac. 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím. Ale k filmu:) Určitě jeden z lepších (a hlavně originálnějších) zástupců žánru - nápad dobrý, provedení... už ne tak dobré. Mírně promrhaný potenciál by se dal ještě odpustit, ale scénář trpí horšími nešvary. Jakoby ho slepil dohromady tucet lidí a čím víc se blíží finále filmu, tím podivněji si s divákem zahrává. Rozuzlení (závěrečný dialog) mně nedávalo smysl už vůbec a proč tedy vše dopadlo tak jako dopadlo... je mi záhadou. Gibson výborný, to snad ani není třeba zmiňovat:) Tři hvězdičky. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Co víc od romantické, absolutně mainstreamové komedie chtít. Mel Gibson je naprosto skvělý alfa-sukničkář, Helen Hunt i Marisa Tomei baví stejně tak, a celé je to navíc v krasně nablýskaném, tak akorát odlehčeném, netřeskutě vtipném, uhlazeném balení. Pokud bych si chtěl pustit jednou za čas film podobného typu, nic lepšího mě nenapadá. Škoda jen slabší druhé poloviny, která je až příliš vztahová. Romanťárna s charismatickým Gibsonem je o tolik sympatičtější, nežli současné komedii plné mladých, krasných, ale nehereckých prken.. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická komédia s výborným nápadom, že muž kvôli menšej nehode začne čítať ženám myšlienky. Občas som sa aj pobavil. Mel Gibson v hlavnej úlohe bol výborný, ako aj Helen Hunt. Na vyššie hodnotenie mi ale vadilo, že tam bolo až príliš romantiky na môj v kus. Radšej keby to bola viac komédia, ako romantika. Pretože miestami ma to nebavilo. Skôr záujme asi ženy. Je to škoda, z tohto nápadu sa dalo vyťažiť viac. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Je to hodně dlouho, co jsem tenhle film viděl v kině. Od té doby jsem ho viděl několikrát a bavím se vždycky. Takže co jiného než 5*. Jo a takyod té doby sem tam poslouchám Franka Sinatru. Což je u mě fanouška rocku a metalu napováženou:-) ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná a originální komedie. Občas si říkám, jak by to vypadalo, kdyby do té vany s fénem spadla Huntová. Myslím, že by si chudák hned druhý den hodila mašli... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Velmi oddechový film s Melem Gibsonem, který se mi líbí už spoustu let. Jedinou skvrnou tam je vyschlá čtyřicítka Helen Hunt, proto ji prostě nic nemusím. 70% ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Radši už nikdy.Vidět tento skvost dvakrát v jednom týdnu ....Uf se divák nahleda (Trošku ) pointy s úsměvem mezi řádky. A nebo jsem Traktoromantik ja a kromě Helen Hunt je i Marisa Tomei zajímavou herečkou v každý poloze a bez přehrávání. .....Stejně zhovadilej pojem jako tenhle diletantskej majstrstyk o malých podprdach sebevrazednych sklonech a životní lásce která z toho vzejde..... ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad s čtením myšlenek, parádně vytěžený mnoha drobnými vtípky a pomáhající k tomu hlavnímu tady, přerodu jednoho šovinistického alfa samce v "normálního" chlapa. Reálně těžko uvěřitelnému, Gibsonovi jsem ho ale sežral. Ke konci dojde ke zpomalení a k přeladění z komedie spíše na romantickou vlnu a to asi každému nesedne. Helen Hunt je ale Melovi vyrovnanou parťačkou, takže jsem neměl problém. ()

Sasulka3 

všechny recenze uživatele

Lepsi dvojici hlavnich hrdinu nemohli zvolit....Super napad na dej filmu, vzdycky jsem snila o tom, ze bych chtela vedet, co si chlapi mysli :) ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Od koho jiného může přijít taková pecka, než od mistra žánru Nancy Meyers? A kdo si může střihnout americkou verzi Belmonda, když ne modrooký sympaťák Mel, z něhož šarm jen čiší?! ... Svižná, zábavná, upřímná a námi velmi oblíbená podívaná. P.S. Kdo by z nás chlapů občas nezatoužil po podobné vlastnosti? ;) 95% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ženy nevědí co chtějí, ale budou dělat vše proto, aby to dostali. Kolik mužů by dalo hodně za to, aby se ženám mohlo dostat do hlavy? Jsem jedním z nich, to přiznávám. Pravda je, že totéž by mohly ženy říct o mužích. Je to komedie též o tom, že by si nejen muži, ale obecně lidé mohli všímat i lidí kolem sebe. Třeba nadřízení. Těch obyčejných lidiček, kteří vykonávají zdánlivě nedůležitou práci. V tomto snímku jsou to vlastně jen představitelky něžného pohlaví. Mel Gibson ignoruje a ponižuje své podřízené, ale i ženy kolem sebe. Sbalí je, vyspí se s nimi a pak je zahodí a už se neozve. To se ale změní, když začne chápat ženský svět. Díky skvělému obsazení a opravdu pohodovému, zábavnému filmu rychle uteče více než dvouhodinová stopáž. Je to příjemný, oddechový snímek. U Nancy Meyers nic překvapivého. Ona takové umí. Na její Prázdniny či hlavně Stážistu fakt nezapomenu. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komédia, v ktorej hlavný hrdina playboy Nick začne počuť myšlienky žien, na čom je postavený humor celého filmu. Nick svoju novú schopnosť začne používať na manipulovanie atraktívnej kolegyne, aby ju predbehol v práci. Ako to v takýchto filmoch chodí , hlavný hrdina sa poučí a zmení a vykresá aj trochu pravej romantiky. Mel Gibson vo svojej role úžasný. ()

DearS 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná podívaná (líp se vyjímá u videa než v kině), ale z filmu mám podobný pocit jako u Dannyho parťáků (i když je to jiný žánr): při tak scénáristicky vděčném námětu a s takovým hereckým obsazením...ne,že by se člověk nezasmál a nepobavil, ale není to úplně ono... ()

SirGawain 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, a tak jsem byl velice mile překvapen. Vcelku chytře napsaný scénář, perfektně zapadající hudba a skvělé herecké výkony. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tanec Mela Gibsona na Franka Sinatru je snad nejlepší scéna z celého filmu. Originální scénář pod taktovkou Nancy Meyers nemohl dopadnout špatně. Kupodivu se objevil i Alan Alda. Taky bych chtěl mít takový dar, byť jen na den. ()

Eddie003 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to špatný. K mému překvapení, který na to šel jenom kvůli ústřednímu hereckému duu a hlavně Alanu Aldovi, kterému to dlužím za krásné chvíle, strávené před obrazovkou, když byl ještě Hawkeym Piercem. Jenom bych vytkl, že elektrický šok ve vaně je vážně jenom laciné zalepení huby těm, co by pátrali po vysvětlení Nickova "obdaření". Připadá mi to, jako kdyby impotetní scénáristé prostě nevěděli, jak to odůvodnit, a natočili první možnost, která je napadla. ()

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama