Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Recenze (630)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bývala doba, kdy mě tato komedie přišla parádní. Bohužel je velmi dlouhá a ve druhé polovině tempo notně uvadá. Nápad o tom jaké by to bylo slyšet ženské myšlenky je dokonalý. Stejně jako Mel Gibson. Kdo by si pomyslel že o pár let později bude ženské mlátit. 65% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Nick se ale měl, když mohl slyšet, po čem ženy vlastně touží. Sen každého z nás vložen do filmu nebyl vůbec špatný nápad, vznikla totiž jedna z nejlepších a nejoriginálnějších komedii podložená vytříbeným humorem a skvělými hereckými výkony Gibsona a Huntové, která je prostě neodolatelná. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Film má sice zajímavý nápad, ale nijak potenciálu nevyužívá. Naopak se zvrtává v tuctový romanťák o prozření nenapravitelného uličníka. Takže nic nového pod sluncem. Mel je sice celkem dobrý, ale to je málo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednu z nejlepších amerických romantických komedií kazí jen poněkud zdlouhavý a nudný konec. Zajímavý a poutavý scénář spojený s kvalitními hereckými výkony dal vzniknout komedii, která se musí líbit každému muži. 75% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce! Kdo by tohle nechtěl alespoň na chvíli zažít? - Já se přiznávám, že chtěl :) Originální nápad, dobře provedený, Mel Gibson hraje velmi potěšujícím způsobem, hudba ve filmu je též dobrá, tudíž dávám 4* a rád si někdy příběh Nicka Marshalla zopakuji. Chyby: 1) Ve scéně, v níž Nick volá Darcy domů, mluví do záznamníku. Darcy je právě ve vaně a jelikož nechce poslouchat, co jí říká, sesune se pod vodu. Následuje záběr na Nicka a posléze opět na Darcy, která je již nad hladinou, ale má suché vlasy! 2) Když si Nick zkouší silonky, tak jsou pokaždé jinak roztrhané. 3) Ve scéně, ve které Nick zvoní na přítelkyni, vidíme v jenom záběru 4 tlačítka, v dalším jen 2. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi celkom páčil, nielen vďaka skvelým hereckým výkonom ale aj vďaka úžasnej hudbe. Pri filme som sa skvele pobavil nad reakciami mužov a nad "čítaním" myšlienok. Po zhliadnutí filmu som zaváhal, či by som vôbec chcel vedieť, čo si práve v túto chvíľu myslia ženy. Super nápad, ktorý bol dobre využitý. Z celkom zaujímavého námetu nedokázali vyťažiť maximum. Mel Gibson vie aj iné, než vážne role. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na prvý krát celkom fajn, zaujímavý dej, skvelý Gibson, ale ten záver je už len taký klasický nudný romanťák. Škoda. Obľúbený soundtrack: Searching For Erin. 80% - 4* ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film s originálním námětem se velmi slibně rozjíždí, postupem času mu sice trochu dochází dech, ale stále je to velmi příjemná podívaná. Škoda jen toho předvídatelného a klišovitého konce. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Namyšlené reklamní eso Nick s úžasem i zděšením zjišťuje, po čem to ty ženy touží. Objevování neprobádaných zákoutí ženského mozku je neskutečně zábavné, takřka geniální, ale pouze přibližně do poloviny stopáže. Scénárista odpovědný za hlášky totiž evidentně přepálil v úvodu tempo a po zlomu se najednou odmlčel, což byl evidentní signál pro mnou nevítané filmové vítězství romantiky nad cynismem. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Mel Gibson je fantastický. Pokaždé, když film vidím, je na něm znát, jak si roli užívá. Tenhle snímek se povedl... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Já jakožto chlap netoužím vědět, co si ženy myslí a ani po čem touží, protože bych se z toho zbláznil. Takže ze soucitu ke Gibsonovi v této nezáviděníhodné roli dávám jako výraz své podpory 4*. Mimochodem, ten konec je fakt nechutně vlezlej, nechat se zhuntovat Huntovou je nahunt. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla poprvé, celkem se mi to líbilo, ovšem nebylo to víc než průměr. Ovšem neustálým opakování v TV mi to tak zhnusili. Teď už jen stačí abych slyšela ten název a naskočí mi koprovka. 1* za to, že se mi to poprvé v celku líbilo ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to po letech osvěžil, překvapilo mě, jak moc mě to bavilo (a opět jsem zcela propadl kouzlu Helen Hunt, která je zde prostě úchvatná). Za těch 23 let to samozřejmě v mnoha ohledech brutálně zestárlo, ale současně se z toho už asi dávno stala osvědčená klasika, která má své fandy, a nově se k nim počítám též. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Milá a docela nápaditá komedie, která ačkoli vypráví o šovinistovi, vlastně nadržuje ženám. První polovina je skvělá - obzvlášť lahůdková je scéna, kdy si Mel Gibson trhá chlupy na nohou voskem - časem ale film ztrácí dech. ()

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama