Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úkolem Theresy Foley je zachraňovat životy. Jako vyjednavačka stojí v nebezpečných situacích s ledovou tváří a je nejlepší v oboru. Až problémy s manželem a nebezpečná hrozba smrtící pomsty ji dovedou na křižovatku... Inspirováno skutečnou událostí. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečnou událostí. Výborně. Když mi dojde fantazie, vykloním hlavu z okna a obšlehnu první, co uvidím na ulici. Problém je v tom, že na ulicích se toho děje až příliš na to, aby diváka zaujala kdejaká tuctová situace. Dokážu ocenit, když někdo sice nevytvoří veledílo, ale pokusí se o originalitu a popustí uzdu své vlastní invenci. Co u mě ovšem plusové body nikdy nezíská, je špatná kopie něčeho, co už jako originál stojí za houby. Co měla znamenat ta amatérská kamera? Jak mohly takové záběry projít režií? A vysvětlí mi někdo tu absolutní nelogičnost v příběhu uprchlého vězně? Ha, nevysvětlí, že?! V tom případě je mi líto. Naprostá zbytečnost totiž není tou vlastností filmu, za kterou bych byl ochoten udělit víc, než odpad... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A kruci, že by další emancipovaná sračka o super inteligentntní a rozhodné hlavní hrdince??? No třeba mě mějte za šovinistu nebo nějaký jiný typ nadřazence, ale já tyhle píčokulovinky už ze zásady vetuju a vím proč. Jo a taky se k tomu víc nevyjadřuju. Stačí vám to takhle? Jo že nestačí?! No tak to už není můj problém.10% ()

Reklama

pravo 

všechny recenze uživatele

Pozitíva : 1.) film nie je veľmi dlhý 2.) objavia sa v ňom ako zbrane tak aj nelegálne príjmy 2.) podľa skutočnej udalosti. Negatívum : napriek tomu, že je to vraj podľa skutočnej udalosti, tak konanie hlavnej hrdinky som mnohokrát nechápal a proste scenaristicky je to dosť odfláknuté aj na TV film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda umelejsi pribeh uz fuckt nemohol byt vymysleny. Nic nesuvisi s nicim, herecke vykony su tu plane. Fakt, nebrat, ruky prec od toho. Len liznute po povrchu, nema cim zaujat : 7 % ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama