Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víte, co všechno se může stát, když po večerech svým dětem vyprávíte pohádky? To záhy zjistíte, když se s námi podíváte na jeden podivuhodný příběh o jednom málem psovi Wishboneovi. Wishbone žijící v americkém městě Oakdale je zpočátku neposedný pejsek, ale při vyprávění nejrůznějších příběhů dává opravdu bedlivý pozor. A díky jeho bujné fantazii se s nejrůznějšími příběhy natolik sžívá, až se mu o nich také zdá. V těchto snech Wishbone představí sám sebe v rolích postav z klasických knih jako je Robin Hood, Sherlock Holmes, aj. Sledujte tedy s námi jeho vzrušující cesty, které zahrnují prvky akce, dobrodružství a komedie. Pohodlně se usaďte, jeho sen právě začíná. (CANNIBAL)

(více)

Recenze (7)

woody 

všechny recenze uživatele

Co myslíte že se Wishbone zdá když spí?O kosti,o misce?Ne,to se zdá normálním psům.Wishovi se zdá že je Oliver Twist,Kolumbus,dr. Watson a tak.Průměrný infantilní seriál ale ten pejsek v kostýmcích je k sežrání. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Dětský seriál s pejsánkem, který je literárně nejvzdělanější z rodiny, ale pořád má psí instinkty a mentalitu, aspoň IRL. Prolíná se dějství skutečné a literárních děl, kde psík Wishbone hraje klíčovou roli. Opravdu něco, když Axel Lidebrock k němu mluví jako ke strýci. Wishbonovo snění je vzhledem k žánru hezky natočené. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako malý hrozně miloval a ten dojem stále přetrvává už jen kvůli tomu bláznivému - skoro až Don Quijotovskému podání - v podobě malého roztomilého pejska, jaký byl vhodně zvolen coby hlavní magnet na tuhle podívanou. Co na tom, že to nemá takové hvězdné kvality. Tohle je prostě srdcovka, a proto to hodnocení. ()

Reklama

Reklama