Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V životě muže je dospívání hormony nadupané hledání sexu. Dvacítka hledání ženy a kariéry. Třicítka vydělávání slušných peněz. Čtyřicítka řešení zmatku, který člověku ze života udělala práce, manželství a rodina. A padesátka může být érou trvalého a rozkošnického hledání potěšení. Být v padesáti psychicky fit, finančně zajištěný a svobodný, to může z chlapa, který by jinak očekával už jen soumrak svých dnů, udělat velice přitažlivý magnet pro druhé pohlaví. A Terry, Patrick, Gary a James, čtyři muži v těch skutečně nejlepších letech, jsou pevně rozhodnuti naroubovat tuto šedivou teorii na zelený strom života... Patnáctidílný seriál mikrokomedií, označovaných samotnými autory za "Sex ve městě" pro muže. Jeho hrdiny jsou čtyři plus mínus padesátníci, kteří jsou nyní - profesně a finančně zajištění, s odrostlými dětmi a většinou "osvobozeni" od svých prvních manželek - odhodláni užívat si plnými doušky života. K čemuž samozřejmě patří nejen život na patřičné úrovni, ale i mladé milenky a /alespoň pomyslný/ návrat do mládí se vším, co k němu patří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Renton 

všechny recenze uživatele

Britský Sex ve městě pro muže. Tj. nelze se vyhnout srovnání. Zda je pro cílovou skupinu kvalitativně lepší nemohu posoudit, jelikož mám ještě půlku života před sebou než dosáhnu věku hlavních představitelů, ale místy vtipné (nikoli vtipnější) to je. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Čtveřice velmi dobře zajištěných britských džentlmenů okolo padesátky s vyřešenou rodinnou situací a co je hlavní, s chutí pořádně si užít. "Druhá míza" bývá propagována jako "Sex ve městě" o mužích, ale tohle přirovnání silně pokulhává. Za prvé - je to britské v tom nejlepším slova smyslu. Za druhé - hlavní hrdinové jsou starší. Za třetí - žádnou "pravou" už nehledají a vlastně by ji ani nechtěli. A konečně za čtvrté - "Sex ve městě" je o hysterických ženských, které by si ze všeho nejdřív měly udělat pořádek v sobě. Oproti němu "Druhá míza" vypráví o mužích, kteří vědí co chtějí a co ne, a i když některé jejich experimenty končí neúspěchem, nikdy nepůsobí směšně. Čímž neříkám, že byste se při sledování "Druhé mízy" dobře nebavili, právě naopak! Víte co je však nejsilnější zbraní tohoto seriálu? Duše mužského přátelství, která na vás dýchne z každé epizody a všechny ty drobné detaily, které ji tvoří - i když jde jen o "maličkosti" jako třeba posezení u dobrého doutníku, bez zbytečných řečí... ()

Antonius 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál plný inteligentního humoru.O mužích po čtyřítce, ale myslím, že pobaví i ženy i mladé lidi. Britský humor je mi prostě bližší, takže pro mě lepší než Sex ve městě. Škoda, že byl díky idiocii programového řízení ČT vysílán v totálně okrajovém čase... ()

Reklama

Reklama