Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel přijme misi na odvoz dvou syrských hackerů ze země. Alison a Banks čelí v Londýně stupňujícím se kybernetickým útokům. (Apple TV+)

Recenze (5)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám tendenci vždy u první epizody sednout na lep a nechat se utáhnout na vařené nudli (jakože akceptuji “rozjezd”). Jenže pokud malé má tohle navnadit na dalších 5 hodin sledování (a ještě s pocitem že se to bude natahovat na miliardu řad) nemám chuť dát ani průměr. 1) děj je divně odfláknutý (připomíná mi armádu - spěchá se aby se čekalo). 2) Zelená se opět tváří jako perma-nasraná pizda (umí jen tuhle pozici a pak psycho-škleb při kterém se alespoň svlíkne… takže tady ta horší varianta). 3) debilní casting jako celek… Zelená vlhne z dědka a nadšeně randí s multikurálem se závazky… víc pět na oko to nešlo. Potom ty scény z Francie (všechny). Proč se tam chovají VŠICHNI jako namachrovaní idioti? 4) Rusáci jsou tam za laškovné kámoše-pohodáře (ta scéna “s botou” byla debilní až na půdu). Takže tentokrát ne a nasazují přísnější optiku hned. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Není to katastrofa, ale není to ani žádná bomba. Celý díl je moc roztahaný, šel by sestříhat do zajímavých deseti, patnácti minut, bohužel to má čtyřikrát delší stopáž a já se prostě nudil. A to docela dost. Jinak herecké výkony byli ok a dějově to také nevypadalo nejhůř. Proto dávám průměrné tři hvězdy, ale silně pochybuju, že si pustím další díl. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, bez mučení přiznám, že jediný důvod proč, byla Eva Green. A to přestože ve Spojce hraje i její ex. Naštěstí jeden z nejlepších francouzských herců. V tomto ohledu jsem stejně dostal další direkt...Evka nafasovala jako manžela černocha a navíc jí to tady moc nesluší. Ale. Spojka má velmi slušný audiovizuál, tvůrci umí pracovat s napětím, lokace jsou atraktivní a zápletka vypadá v pohodě. Takže mrknu dál. I přes ten závěr, který naznačuje, že půjde o nablblou romanci na pozadí špionážního thrilleru. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade ma velmi potesilo, ze Evicka Green-ovie je v dalsom, celkom uchadzajucom kusku. :) Excelovala vo vybornej Penny Dreadful a stale dufam, ze snad natocia este jednu seriu.  Cassel je pan herec a vo svojich 56-ich rokoch je "makac". Ano zapletka je prosta a tak trosku uz x-krat sfilmovana, ale kooperacia britov a francuzov v seriali ma urcite tesi, snad bude plodna a nie prilis plocha. Ako otvarak mierny nadpriemer. Zrejme to bude dalsia prekaracka tajnych sluzieb, zakernych zivlov a sofistikovaneho terorizmu. Azda bude zabavna a pozitivne prekvapi. 60% Trochu sa to tahalo... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama