Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel vypátrá Mirjam, ale není jediný, kdo je Syřanům na stopě. Alison se vydává do Bruselu, aby s EU zajistila dohodu o kybernetické bezpečnosti. (Apple TV+)

Recenze (4)

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Po představovacích 2 dílech, jsme konečně dostali odpovědi na některé otázky. Hrozně mě baví chemie mezi Lišákem a Evou. Taktéž nemůžu opomenout Laëtitiu, mojí oblíbenkyni z Faudy, která v této epizodě dostala větší prostor a dohnala Evu k slzám. Je to pěkně rozehrané a uvidíme jak se to bude vyvíjet dále. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, tato epizodka bola konecne o uroven vyssie a svojimi spionaznymi hrami pripominala obcas velmi kvalitne filmove spracovania. Ten zaver, to boli zrejme spolocne toalety, minimalne teda ten pristor s umyvarkami, ak to chapem spravne. Ak teda rozrusena Alison nevletela "na panov". :) Spokojnost. ()

Reklama

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečne sa niečo deje. Úprimne pozerám len kvôli Pramatke Zelenej, ináč dobre ale asi by som o tento superseriál asi ani nezavadil. Zlatí Flinstonovci, MisterBín atď... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál prostě nedávám. Scénář vymýšlel totální retard. Nesmyslné a stupidní zvraty. Řízení po “osvěžení” několika set tisíci volty (ano paralyzér v akci). Hajzly v Bruselu, kde se neřeší pohlaví. Jasně, nabrnknout o 25 let mladší kost není problém. Podepisování mezinárodních dohod na úrovni podpisu smlouvy při koupě ojetiny v AAA. Úroveň zabezpečení kritické infrastruktury Velké Británie na úrovni země třetího světa. Drony nad Bruselem!!! A samozřejmě ta slaďoučká, romantická scéna s taháním elektrod… fakt tohle je jen pro silné žaludky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama