Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva agenti, bývalí milenci, musí společně zastavit mezinárodní kybernetické útoky na Velkou Británii. Přitom čelí dávno pohřbeným tajemstvím svého destruktivního vztahu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

verbal 

všechny recenze uživatele

S přibývajícím věkem je Vincek čím dál tím ohavnější, Evka se tváří víc a víc zpruzeněji, a už i ten luksusní páreček dojnic se zdráhá tasit. Spolu však tvoří vcelku snesitelnou a neotřelou dvojku, nicméně ve veskrze průměrném evropském napínači, jenž by byl daleko snesitelnější a svižnější, kdyby z něj vykuchali tak dvě hodiny kýčovitých a vesměs okopírovaných telenovelických pičóz. Škoda, no, námět je totiž docela zajímavý a dost připomíná situaci v jedné naší nejmenované energetické díře na prachy. Ta je sice majoritně vlastněna státem, reprezentovaným co 4 rocky pomíjivou bandou politických impotentů, ovšem rozhodují o ní výhradně věční loutkovodiví pamrdi s akciovou minoritou, kteří ty impotenty periodicky pasou a „náležitě motivují“ s cílem dojit co nejvyšší dividendy a zvyšovat svá majetková aktiva. A tak v záměrně přiživovaných krizích dosahuje naprosto nemravně enormních a de fuckto monopolních zisků, přičemž jebat ovce, ty můžou přeci v pohodě svítit petrolejkama, pohánět domácí elektrospotřebiče křečkama v kole a žrát omítku. Je v ní přece hodně vápníku! ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Příjemná kombinace špionážní akce a politického thrilleru, občasná podařená akce se kombinuje s šachovou partií v Elysejském paláci, Berlaymontu či v Londýně. Vidíme vzájemný zápas šéfů tajných služeb, nakoukneme do světa soukromých společností/korporátních žoldáků i do uprchlického tábora. Hutný příběh zabydlený řadou postav a plný nejrůznějších překvapení je nacpaný do několika mála dílů, takže se koncentruje opravdu na to důležité a zbytečně neodbočuje. Což je občas možná škoda, zatímco rodinné zápletky mi nechybí, tak naznačené napětí/výčitka kvůli Brexitu si zasloužila aspoň o pár vět více (na obou stranách). Tenhle seriál mě vyloženě bavil. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hudba Massive Attack, naštvaná Eva Green a lišácký Vincent Cassel. Špionážní prostředí s jádrem romantické trýznivé lásky. Námět typicky agentský pro dnešní dobu, ale nejlepší je napětí mezi bývalým mileneckým párem. Nezodpovězené otázky, dávné touhy, výčitky a ještě špionáž. Doufám, že bude druhá série. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr.... Čekal jsem tedy víc od Applu.... Příběh taková klasika, všichni proti všem blablabla.... Vedení EU a Anglie jsou idioti a francouzský prezident působil, že zrovna přišel ze základní školy.... A bezpečnost EU ohrožuje soukromá firma? No nevím, myslím si, že bezpečnostní složky pracuji lépe.... Vincent vypadá jak stará přejetá opice a Eva zase vypadá, že ji pořád něco bolí a za chvíli umře.... Čekal jsem něco ve stylu Homeland a to se nestalo..... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem old-school špionážní thrillerová jednohubka, která přichází s dobrými a poměrně aktuálními nápady, ale tím jak střídá výborné pasáže s těmi hluchými je nedokáže podat tak aby diváka naplno vtáhla. Nuda to sice také není, ale v rámci žánru existuje mnoho lepších kousků. Na jedno podívání každopádně neublíží...65% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama