Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Benno Berghammer žije stále v matčině penzionu v malebném městečku Tölz,. Resi provází po svém penzionu zájemce o ubytování filmaře nejsledovanější televizní hry. Resi se dozví, že je v Tölzu i Klaus Klase, všemi diváky milovaný moderátor. Pak však v hotelovém pokoji 214, kde je Klaus Klase ubytován, najde pokojská mrtvolu. Detektiv Benno s kolegyní Sabrinou Lorenzovou přijedou do hotelu vyšetřovat. Hned u vchodu do hotelu vidí starostu obklopeného novináři vydávat prohlášení, že mrtvý muž je Klaus Klase a že policie má už horkou stopu. Skutečné pozdvižení ale nastane v okamžiku, kdy živý Klase vstoupí do hotelu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Ben je klasik a když jsem u tohoto dílu viděl, že jeho máma Resi půjde soutěžit do nějaké televizní soutěže, rozhodl jsem se tenhle díl dokoukat. Už jenom kvůli ní to totiž stálo za to. Pakliže Vám Big Ben nevadí, tak přesně víte, co dostanete. Dvousetkilovej Ottfried dostává pojeb od matky v jednom kuse, ta zase leze do prdele nějakému slavnému moderátorovi. Mezitím se stane rutinní vražda, která se tak nějak vyřeší. Ale za ty všecky kecy kolem to stojí za to vidět. Závěr mě pak totálně sejmul. Ottfried natře starostu, že ho má natočenýho, jak v rezidenci na kopečku provozuje orgie a on mu na oplátku ukáže video jeho mámy Resi, jak si krade otázky do soutěže, které se zúčastní. Aneb ze života Bad Tölzu... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přestanu navštěvovat lidi, co nesdílejí můj odpor k německé a rakouské TV produkci a pouštějí bednu jako kulisu. Proč má host trpět vyrušováním nějakou bečkou (spíše vertikální cisternou) špeku, jeho podobně "subtilní" matkou (nebo to byla přítelkyně, fakt nevím) a jejich k zblití nudnými peripetiemi? Můj hostitel se u toho pochechtával a já nevěděla čemu... Hele, taťko, příště to na ten fotbal přepni dřív - sice to taky bývá nezáživné až hrůza, ale aspoň u toho vím, čemu se smát. 25% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Nevim, nevim, ale tahle valící se hromada sádla mi teda moc neříká. Není ani moc vtipný, jenom ho možná lidi litujou a říkaj si: "Páni ten tlusťoch dělá detektiva..." Ale mě to fakt nějak nebere... ()

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Reklama