Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě šestnáctileté dívky Roswitha Scharnaglová a Juliane Kolková se chystají na diskotéku, kam je odváží Julianin otec Harald Kolka. O půlnoci pro ně přijíždí, ale Roswitha s nimi odmítne odjet a zůstává na diskotéce. Domů však už nedorazí. Její mrtvola je druhý den nalezena v bazénu u domu, kde bydlí i Harald. Benno s kolegyní Sabrinou se pouštějí do vyšetřování vraždy. Vzhledem k dívčině pověsti jsou podezřelí prakticky všichni obyvatelé domu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě toho, že Rézi zase řeší berňák a Ben si z ní dělá legraci, tu v tomhle díle není nic extra zajímavého. Po několika letech zjistíme, že v Bad Tölzu mají i diskotéku a v ní se rozjíždí dvě mladý holky. Co čert nechtěl, jedna nedorazí domů a tak začne vyšetřování. Jeden z těch průměrnějších, až bych řekl slabších, dílů. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Reklama