Reklama

Reklama

Na moři mizí stovky drahých lodí, které se staly kořistí moderních pirátů. Proto byla povolána elitní jednotka amerického námořnictva US Seals, která má tuto hrozbu zneškodnit. Poručík Harris a jeho tým přijedou tajně na opuštěnou vrtní plošinu v Severním moři, kde ale na ně zaútočí po zuby ozbrojení bandité se špičkovými zbraněmi a rafinovanými pastmi. Seals musí překonat různé nástrahy nad vodou i pod vodou, a po nelítostné podvodní bitvě piráty zaženou. Dostanou však úkol dokončit svou misi a zjistit, kde mají bandité svou základnu. Ti udělali z pirátství výnosný obchod a mají dokonce komplice ve vládě. Jako pomstu za útok bandité vyvraždí na francouzské Riviéře celou posádku lodi vezoucí zlato, čímž vypovědí válku Harrisovi a jeho týmu Seals. Ti výzvu přijmou a začíná nelítostný boj, který skončí až v kazachstánském přístavu – a bude to boj do posledního muže. (Intersonic)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nepride mi to tak hrozny jak o tom vypovida prumer mne se to treba libi vic nez cokoliv ze serie operace delta force navic diky prvnimu dilu kterej jsem videl driv sem se dostal i k peckovni dvojce byt tyto dva filmy spolu jinak nez nazvem nesouvisi ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jó bývaly doby, kdy jsem tyhle ty brakové céčkové akční filmy žral a půjčoval si je ve videopůjčovně. No a pak se stane, že když na ně po dlouhé době opět narazím, nestačím se divit, cože za blbosti jsem v mládí žral. Tenhle film není vyložená katastrofa, ale odbyté akční scény/přestřelky – připomínající spíše ochotnické představení a přehlídku (ne)hereckého přehrávání, mi to po celou dobu znechucovaly. Děj, potažmo zápletka přitom nabízela celkem zajímavou (samozřejmě neoriginální) myšlenku. Bohužel to dopadlo hodně špatně, stejně jako (zde uvedený nepravdivý obsah filmu)... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama