Reklama

Reklama

Troops

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 1998, 10 min

Recenze (10)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Další zpestření pro fanoušky SW v podobě toho docela vtipného kraťasu, který vtipně naráží na dvě scény ze star wars, kdy konečně uvidíme jak masakry probíhaly :D. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vědět jak to bylo doopravdy s Lukovou tetičkou a strýčkem než je našel mrtvé, jukněte na to, je to opravdu povedené. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tyhle parodující realistický fandovský filmečky mám rád. Ještě víc, když hrajou ústřední roli obyčejní Stormtroopeři. Takovýhle by mohlo být daleko víc. -"Yeah, I understand. I got a wife and kids too, but you don't see me out here stealing Imperial droids now, do ya? Yeah, sure, you'll never do it again." ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No jo, je až smutné jak moc snadno lze získat pozornost fanboys - stačí dělat obyčejnou věc (v tomto případě sjet vlastní verzi Cops) v legračních fandovských kostýmech (v tomto případě stormtrooperských). Ale funguje to vždy :-) 55 % ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená parodie na Star Wars/Cops zaznamenávající hledání ukradených droidů na Tatooine z pohledu Stormtrooperů Impéria. Dozvíme se, jak došlo k vypálení Javského Snadcrawleru i ke smrti Lukova strýce a tety. Jinak jeden z hlavních Stormtrooperů má hlas jako Kiefer Sutherland a působí tak jako Jack Bauer z 24:) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Každodenní rutina imperiálních vojáků na planetě Tatooine mockumentarysticky parodující známý televizní pořad „Cops“ a legendární sci-fi fantasy „Star Wars“. Problém je především v tom, že aby se Vám „Troops“ stoprocentně dostali pod kůži, je dobré mít kromě znalostí problematiky Hvězdných válek i nějakou tu zkušenost s americkou policejní reality show. ()

Reklama

Reklama