Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diváci ze všech koutů Ameriky zasílají do tohoto pořadu komediální domácí videa. (Filmbox)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zábery z domácich video kamier (home video), ktoré zachytávajú nejakú smiešnu, humornú, nečakanú, občas i hodne bolestivú situáciu. Toho už tu bolo. Však to každý pozná. Zdá sa to byť prežité klišé. Opozeraná hlúposť. I ja mám na tieto tituly podobný názor. No pri tomto americkom formáte vždy, pri každej časti, niekoľko ráz vyprsknem smiechom. Relácia "Fórky a vtípky", ktorú uvádza akýsi Tom Bergeron, ma dokázala už viac krát celkom prekvapivo pobaviť. ** ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dávám slabou 1* to co jsem viděl byla fakt bída... fůra videí se tváří jako, že to je děsná náhoda, ale zdaleka tomu tak není. Komentáře videí trhají moje uši.. atd.. prostě bída... ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobré video, ale väčšina len dosť trápnych videí, na ktorých je vidieť o koľko majú Američania iný vkus. A domáce video vyhrá vždy nejaké decko. Je jedno čo robí, publikum deti chorobne miluje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte ještě na strejdu Eduarda Hrubeše (to je ten co neváhal a točil a točil a neváhal)? Jestli jste si na Edu vzpomněly, tak můžete Fórky a vtípky brát jako staršího bráchu, zámořský vzor a nebo jenom jako jednu z mnohačetného zástupu podobně stylizovaných televizních „taškařic“. ()

Uesbe odpad!

všechny recenze uživatele

odpad jednoducho preto, že práve videokamery spustili ten chorý trend, nakrúcať svoje deti v kritických situáciách, a nielen že sa na tom rehotať a dokrútiť, miesto toho, aby im pomohol, ale ešte to aj ukázať celému národu.......tento jav sa bohužiaľ presunul aj na web a v priebehu rokov už len nechutne pritvrdzuje......a tých detí sa nikto nikdy nezastane ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Americký styl zábavy je poněkud odlišný..Pořad,který uvádí Ken středního věku,účes s patkou,porcelánové zuby,naučený úsmev ...Navybíranému publiku se rozsvítí nápis Applause,tak honem Amící zatleskat :) Podprůměrná videa z roku 1,2,3,,,,No,ale když to někoho baví,tak proč ne,,,,,U mě pouze 1 hvězda * ()

Richmond odpad!

všechny recenze uživatele

Keby tie videá boli aspoň vtipné... A ešte ten imbecil Tom Bergeron jasný dôkaz, že americký humor je fakt nablblý a primitívny. U mňa 10% 0* - asi tak 1 zo 100 videí je aj fakt vtipné ()

Reklama

Reklama