Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál o smoliarskom pirátskom kapítánovi "Divokom Jackovi" a jeho spoločníkovi potkanovi Snuckovi. Táto dvojica spolu prežíva celý rad nevšedných a blázdnivých dobrodružstiev. (curunir)

Recenze (49)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pirát divoký Jack je uplně první seriál, který na mě vykouk, když nám prvně zapojovali UPCéčko a já spustil kanál Fox Kids. Mimo to, je to taky nejlepší seriál, který se kdy na tom kanálu vysílal. Na to, že existuje tak málo epizod, pouze 13, tak každá je výborná, vtipná, neobvyklá a hlavně originální. Seriál, který se vtipem dokáže srovnávat s těmi nejvyššími ve své třídě. (10/10) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který kdysi běžel na kabelové televizi Fox Kids.Mad Jack alias pirát divoký Jack se plaví na své kocábce, cestou se k němu přidává krysí nešika Snůk.Samozřejmě mad Jack je nešika a smolař, opilec, zkrátka ostuda pirátského cechu.Naráží na nepřízeň osudu protože ho dakáže porazit i duch tyrolského skota s tlačenkou a hraním na dudy.Vůbec to není infantilní seriál a střeštěné díly se zemřelým strýčkem. který chce všechny pozabíjet, upírem se slabostí pro ponožky, a už se zmíněným skotem Dagnabitem jsou skutečně vynikající. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pestré díly nadupané všelijakými příběhy kapitána Jacka a jeho věrného společníka potkana Snucka. Možná škoda menšího počtu dílů, potenciál seriál měl. / Viděné epizody z 1 série *12.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Páni moji ja som na toto skoro zabudla ale hneď ako som uvidela toho potkana sa mi moja pamäť osviežila a dávam lepšie 3* lebo na Fox kids boli lepšie animáky ako toto. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Skvělý kreslený seriál o Pirátovi a jeho potkanovi. Jediný animák, který jsem na fox kids sledoval pravidelně. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nesledoval jsem to v TV. Jen jsem viděl pár dílu na YT a celkem mě to i pobavilo. Dobra pohádka. Určite kdybych ji sledoval jako menší, tak by mě i bavila. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nechápem vysoké hodnotenie, ktoré má tento animovaný predchodca filmov o Pirátoch z Karibiku, ale je to subjektívne. Ja som tento seriál nedokázal zniesť, nebavil ma, nezaujal, protivil sa mi, vôbec sa mi nepáčil ani po animovanej a ani po dejovej stránke. Myslím, že Američania mali v 90. rokoch omnoho lepšie seriály pre deti, tento bol absolútne mimo môjho vkusu a názoru na to, čo je dobré. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Keď som bol menší, tak to veľmi rád pozerával a je to rozhodne jeden s najlepších animovaných seriálov aké sa na Fox Kids vysielali. Seriál mal niekoľko veľmi dobrých epizód ako návšteva Draculovho hradu, nakrúcanie filmu o pirátskom živote (v závere odkaz na Forresta Gumpa), športové disciplíny so Škótom Angusom Dagnabittom, stroskotanie na ostrove kanibalov a mnoho ďalších. Veľmi vydarená je najmä animácia potkana Snooka. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby jeden z najvtipnejších kreslených seriálov, aké som kedy videl. Celkovo má tento seriál iba 2 chyby: málo epizód (12) a fakt, že ho už nevídať ani na Fox Kids (JETIX) :( ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Bez debat jeden z nejlepších seriálů, co kdysi vysílala dnes již mnou nesledovaná dětská stanice Fox Kids. Výborná parodie na pirátský svět, kam občas zavítají i takové absurdnosti jako opravdový konec světa. K tomu připočítejte výbornou chemii mezi Jackem a Snukem, vyhýbání se slabším momentům (seriál měl taky jen 13 dílů) a voila, máme tu seriál, jemuž mohu s klidem udělit pět hvězd. O tom, že seriál je opravdu kvalitní, vypovídá fakt, že tento seriál již na Jetixu na úkor jiných (a infantilnějších) věcí nevídáme. I také proto se mi obtížněji vzpomíná na hlášky a různé situace. Ale na něco si tu a tam samosebou vzpomenu a vzpomínka to je samozřejmě příjemná. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Celkom určite jeden z najlepších animákov, ktoré je možno vidieť na Jetixe. Správne uletené, a krysa Snook je boží.... ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Výborný námět, to se nezapře, ale že z toho bude opravdu dobrej kreslenej seriálek na JETIX., tak to jsem opravdu nečekal. Jack je tak hloupý, že je to opravdu furt k smíchu. ()

Reklama

Reklama