Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Špionky tenkrát na Fox Kids kralovaly. Pár dílů jsem viděl, ale vždycky mi to přišlo, jako něco tak hnusně nakreslenýho, jenže jsem byl už zvyklý i na pohádky co dávaly na Cartoon Network, takže jsem si tak nějak zvykl. Stejnak je to ale šedý průměr. Mám takový pocit, že nějaký čas u nás o nich vycházel i nějaký časopis. Tenkrát to byl asi hit. Pro mě to nebyl nikdy hit. (3/10) ()

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem na seriál natrefila, chodila jsem ještě do školky a kanál Fox Kids ještě nějakou tu dobu vysílal. V tu dobu tam, na mých cca 5 let vysílaly strašně divné seriály ( nebo jsem je spíš nebyla schopna pořádně pochopit ). A jediné co mě tam drželo byly opravdu Špionky. Ty tam opravdu kralovaly, jak už jsem četla v jednom z předchozích komentářů. ...Příběh mě bavil, líbily se mi postavy, prostě jsem seriál žrala se vším všudy a nebyla jsem sama. Pamatuji si, že ve školce jsme si všechny holky na tento seriál hrály a vždycky jsme se dohadovaly, kdo bude Clover. Měla jsem doma dokonce i červenou kombinézu a i s holkama venku jsme si na to hrály. Potom začal vycházet i časopis, který jsem si taky párkrát koupila. Postupem času se začaly vymýšlet nové epizody a špionky už chodily na univerzitu, tahle část seriálu mě bavila z všeho nejmíň, a to hlavně proto, že Jetix přehrával dokola ty samé epizody a ještě v nemožném čase, tímto jsem seriál přestala sledovat. A bylo mi to líto, protože tohle byl první seriál, který mě úplně pohltil. Občas jsem se i poté podívala na Jetix, kdy se seriál vysílá a ono se to ke konci vysílalo už jen kolem 3 ráno, takže jsem se na to úplně vykašlala. Špionky nahradila Hannah Montana, W.I.T.C.H. nahradilo Winx, spoustu skvělých seriálů se už přestalo vysílat a Jetix se změnil na Disney Channel. A všechno šlo tímhle do kytek... občas, když si ještě dneska někdy z nudy kanál zapnu, nemůžu uvěřit, jaké kraviny tam vysílají. Jsem ráda, že jsem zrovna já zastihla éru Špionek a když si jednu epizodu pustím dnes, ráda zavzpomínám na staré časy. :) Když si tohle všechno vyložím a napíšu, pak už nemá smysl seriál čímkoli kritizovat a i když to nebylo nějak moc animačně vydařené, mě se to líbilo, proto nemůžu dát jinak, než 4* :) .........a vždycky mě zajímalo, jak by vypadaly Cloveriny vlasy ve skutečnosti :DDD ()

Reklama

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Som dlhoročný fanúšik :P Špiónky boli mojou obľúbenou rozprávkou, v mobile som mal niekoľko hier, mám aj Album plný nálepiek (Ide vlastne o misie, kt. sa normálne vysielali), zvučku ich pudrenky som mal ako sms zvonenie :D No proste :P Ja aj segra sme to žrali ... A pravidelne sme sedávali pred Markízou, aj Fox Kids a ptm to bola jedna z mála vecí čo sa dalo pozerať na inak otravnom Disney Chanel ... Ale čo si budeme hovoriť ... Mám 23 ... ale pozerám stále - lebo nedávno vyšla aj 6ta séria ... a chcem to mať pozreté celé ... Ale už ma to dooosť nebaví, dooosť nudí ... Je to stále o tom istom, hlboko predvídateľné, trestne repetitívne ... ale po toľkých dieloch? Veď sú to Špiónky a rozprávka pre deti ... Kedysi za 5, stiahol by som aj na 3 ... ale žral som to, už som na to starý ... Deti to určite budú milovať ... tak z nostalgie nechám 4 ... a pozriem si vždy všetky nové časti, s kt. kedy do budúcna prídu ;) A aj pre mňa SAM je najlepšia ... inteligencia je sexy :P A aj tak sa mi najviac páčia série Totally Spies: Undercover ... Tá nová pudrenka, aj prerobený WOOHP, nové špiónske vychytávky aj to, že im pudrenka vedela meniť vzhľad :) Prerobili to oproti prvým sériám parádne ... Posledné série sa tomu nevyrovnajú... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Aj keď je seriál určený pre podstatne mladšie publikum, musím sa priznať, že som aj ja veľakrát prepol na novú časť Špióniek. Aj keď je skoro každý diel rovnaký a zápletka je vždy vyriešená rôznymi vychytávkami a serepetičkami, ktoré špiónky vytiahnu z kabelky, podpätku či rukáva, pozeranie bolo stále celkom zábava. ()

Arnien 

všechny recenze uživatele

Je to seriál pro děti a jako na seriál pro děti je také třeba na to nahlížet. Kdysi jsem Špionky pravidelně s nadšením sledovala a obdivovala všechny ty pudřenky, fény na vlasy, rtěnky a řasenky, které nebyly jen kosmetickými pomůckami, ale také fikanými zbraněmi; žasla jsem nad tím, co všechno byli scénáristé schopní vymyslet (a svým způsobem žasnu i teď). Líbilo se mi i zpracování lehce do anime, což tu někteří kritizují. Pokud bych dala hodnocení nižší než 4*, byla bych vůči sobě pokrytec, hlavně proto, že už nejsem náctiletá a nějaký ten díl si občas pustím i teď a vsadím se, že kdyby to na Jetix opět běželo, tak se zase koukám :D Je to prostě oddychovka, u který člověk nemusí nijak zvlášť přemýšlet a i přesto se pobaví. :o) P.S. vždycky jsem byla Sam a sestra Alex :D ()

Galerie (185)

Zajímavosti (8)

  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)
  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)

Reklama

Reklama