Reklama

Reklama

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá INVÁZIA bola podarená žánrovka, ktorej Charlie Sheen a máličko štedrejší rozpočet, dodali punc áčkovosti. Od tohoto ( ale podobne ani od jedničky ), som nečakal predsa len nič. A opäť príjemne prekvapilo. Je to vlastne podprahový sci-fi výplach, plný konšpirácií ( potlačujúcich akciu ) a naháňačiek sa za pravdou ( u aliens naháňačiek, za tými ktorí chcú dokázať pravdu ). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to není dobrý jako jednička a triky už jsou z dnešního pohledu úsměvný, ale pořád je to v zhledem k nízkýmu rozpočtu překvapivě solidně natočenej film, kterej vcelku organicky navazuje na předchodzí díl. Bylo to totiž ještě točený v dobách, kdy se video sequelem tvůrci snažili původní příběh nějak rozvíjet, na rozdíl ode dneška, kdy video sequel úspěšnýho filmu znamená jeho levnější a horší remake. Jako jasně, Patrick Muldoon není Charlie Sheen, ale jako hlavní hrdina je kompetentní a Catherine Blythe tam má jeden dost kvalitní full frontal, takže si ve finále není moc na co stěžovat. ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Plakát lákající na tajemno a hrůznou alien invasion. Tajemna pomálu a v celém filmu se tam objeví v interakci pouze jeden hezoun, na více už asi nebylo peněz. Pobavil hlavní hrdina, který na cizácké lodi přesně věděl jak hacknout jejich supr počítač. A já si někdy opilej nedokážu ani sundat kalhoty... :) ()

MarlboroM 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy.. Co víc..? Jednička geniální, dvojka horší, ale já se bavil. Jasně Zane byl Zane, ale i Jackovi to docela jde. Kevin Tenney určitě chtěl, abych u filmu nezíval a to se mu taky povedlo, jednoduše řečeno, kdo má rád "mimosvěťáky" ve filmech a nevadí mu průměr, bude spokojen. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama