Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie, Lee, Bacon a Moon se opět zaplétají v okolí putyky východního Londýna. Jejich holandští kámoši přijedou s výběrem dobrýho porna, který nevědomky zachytili. Netušili, že zásilka byla určena pro velkýho gangstera Miami Vice. Tato událost zavede všechny do série nechtěných situací, které je seznámí s podsvětím... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Slabší, o móóóóóóóc slabší než původní jízda. Pořád nabité hláškama, docela slušné gagy. Muzika? Nadupaná, svižná jako u originálu. Děj? Ulítlý, místy trocha nepřehledný, ale jinak dokáže pobavit. Postavy? Dobrá různorodost, dobře zahraný, dobře napsaný. Co tomu chybí? Víc osobitosti, svižnější kamera (ta tu fakt trocha pokulhává) a vlastní hlava. Ele pořád je to slušnej průměr tak kolem těch 3 hvězdiček, na kterej není ztráta času kouknout. Jen si odmyslete název Sbal prachy a vypadni a nechte tam jen tu dvojku ať si nepokazíte dojem. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu. Krom názvu to s prvním (a o poznání lepším) dílem moc společného nemá a rovněž míra "coolovosti" (je-li vůbec nějaká) zdaleka nedosahuje takových výšin jako u jedničky. 60% ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Proč opakovat, to co splehlivě funguje? Pro peníze! A tak jsme se i my oběti (diváci) mohli dočkat "skvělého" pokračování legendárního Sbal prachy a vypadni! Svůj účel to splnilo. Reklama prodána, lístek zaplacen a kazeta vypůjčena. V tomto pokračování už bohužel chybí to všechno, co dělalo jedničku natolik originální a kvalitní. Hlavní čtveřice viděla to čemu se říká charisma leda tak z rychlíku, a tak se spíše potloukají po scénách a pronášejí toporné dialogy. Celý příběh je příliš linearní a překvapivých situací tam také není mnoho. Jediné sympatické na tomto snímku je snad ta krátká stopáž, u které se musím přiznat, že jsem se až tak moc nenudil. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

v porovnání s druhým dílem o dost větší sranda, o dost propletenější,a i když Jason Statham je nepřekonatelnej, tak je tady několik opravdu fajn postaviček, a o několika smrťácích ani nemluvě, například ten s tím "PANE, ZVEDNĚTE MĚ..." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

I pouhá napodobenina slavné předlohy může mít svou hodnotu, pokud se jí aspoň částečně daří držet styl a navodit atmosféru. Na Ritchieho Folkson sice nemá a po herecké stránce to je zřetelně slabší a vůbec všeho je oproti jedničce méně, ovšem bizarní gangsterské zjevy a navozené absurdní situace stále ještě poskytují dostatek zábavy, aby se divák nenudil. Celkový dojem 55 %. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá kamera a koniec. Atmosféra Ritchieho filmov je ta tam a to čo sa nám tu snažia tvorcovia natlačiť do hlavy je len ďalšia žmykažka a poštvrňovanie mena vynikajúceho filmu. Všetko sa pôbobi velice amatérsky, umelo a rádoby coolové zábery sú nesktočne trapné. Tak ako aj príbeh a postavy. Práve na prepracovaných postavách stavala jednotka a aj Podfu(c)k. Žiaľ tu sa nič nekoná. Smrtiaca nuda, ktorá ma po 40 tich minútach uporného snaženia nakoniec dastala. A všimnite si ten komentárik dole na plagáte. To považujem priam za provokáciu. Dvakŕat zle ! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

TOHLE je zločin... bezostyšné dojení peněz z úspěchu filmu spácháním seriálu, který nemá s kvalitou zábavně černé krimi Sbal prachy a vypadni téměř nic společného. Jiní herci, jiný režisér, jiný příběh a naprosto jiná úroveň. Sakra nižší. Hlavní postavy bez charisma, příběh bez šťávy, gagů za 420 minut míň než ve 107 minutách filmu, a celkově takové nijaké, dialogy toporné a herci jakbysmet. Naprosto nechápu tu drzost tvůrců ohánět se názvem Sbal prachy a vypadni. Tedy, samozřejmě chápu. Guy Richi spoluviníkem scénáře a hlavně Peníze. Jak jinak... Jako samostatnému seriálu bych v hodnocení dal víc, možná snad i průměr, ale za to zprznění všeho, co mám na Sbal prachy... rád, bych seriálu nejradši dal ODPAD! Ale tím bych zase ostatním odpadním filmům přeci jen trochu vylepšil společnost. Každopádně nedoporučuju nikomu, kdo se těšil na další partičku pokeru se Sekerou Harrym. A jestli zrovna u téhle rádoby dvojky sedíte nedopatřením u obrazovky, a je jasné, že vstupné vám nemá kdo vrátit, tak aspoň, jako právě já, vemte sekeru a ... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak sa film tvári ako pokračovanie prvého dielu, potom musí obstáť aj porovnanie so svojim starším (a úspešnejším) bratom. Je však nad slnko jasnejšie, že dvojka zo svojim humorom balansujúcim na hranici trápnosti a prakticky nulovou akciou ťahá v tomto dueli za kratší koniec. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi ako väcsina som videl len pilot tejto miniserie, ktory u nas vysiel na VHS a stylom nadväzuje na Ritchieho skvely film. Na scenári k serialu sa podielal aj Ritchie, takze to rozhodne nedopadlo zle. Uz na prvom diely sice vidno, ze je to trochu natahovane, ale technicka stranka je slusna. Miestami lepsia ako v predsalen dost lacnom Ritchieho filme a miestami horsia, lebo Folkson nie je ani zdaleka tak dobry a vynaliezavy reziser. Pribeh je znova prekombinovany s mnozstvom postav, ale mohlo to byt este prekombinovanejsie a hlavne blaznivejsie. Hlavny kvalitativny pokles oproti filmu je v postavach. Ustredna stvorka je dost nevyrazna a tesne po dopozerani by som o nich dokazal napisat len to, ze jeden z nich je cernoch. Aspon ze tu su zabavni mafiani a rôzni blaznivi pošahanci, vdaka ktorym to je dostatocne zabavne. Najlepsia je dvojica holandskych zlodejov. Takze aj ked to na Ritchieho film kvalitativne nema, tak pilot celkom verne nadväzuje na jeho styl. Celkom rad by som videl aj zvysne diely. 6/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

PILOTNÍ PŘÍBĚH: CITÁT - Ty vidět jak ty krásně lítat se svá dodavka........... Má to povedený hudební doprovod a velmi krásnou kameru, příběh je zajímavý, ale obsahově to pokulhává. Herecké obsazení není moc zajímavé, ale jedná se o televizní sérii, tak se to dá pochopit. Některé scény nemají pořádné pointy a moc jsem se nezasmál. CITÁT - Ty hodinky sežral kůň........... ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 tak na toto bych nepral se divat ani svemu nejvetsimu nepriteli nebo POMOčovi. Opravdova ubohost, kterou jeste podtrhuje neuveritelne spatny cesky daping. Mista na zasmani jsou cca 2 a to si jeste nejsem jisty, jestli jsem se nesmal diky ceskemu prekladu, jelikoz scenar, na kterem se mimochodem podilel i Guy Richi, je srovantelny se zabavou estrady na sobotni vecer. Opravdova tragedie. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Většina tady pravděpodobně hodnotí jen pilot a ne celou sérii, protože jen ten se dá sehnat s dabingem a titulky k dalším dílům jsem nenašel. A rozumět té angličtině je pro mě docela síla. Ale skouknul jsem to celé... a fakt se to nemůže ani zdaleka přiblížit Ritchiemu filmu. Nějaké stopy podobnosti tady jsou, někdy až moc. Ale je to jen lógr na dně šálku. Slabej odvar. Druhotný pohlavní znak. Posmrkanej kapesník. Použitej kondom. Recyklovanej chlast. A ta recyklace je tu všudypřítomná - týká se to jak situací (golf, to že mají bar, jedou v kšeftech a podvodech, náhody a zamotaná gangsteřina), tak i postav (už jen to, že jsou čtyři, gangster v pornoprůmyslu a jeho pravá ruka gorila, černej ohnivák, vidlácká rodinka/komunita socek jak z Podfu(c)ku, řeckej obchodníček se vším). Snaží se to mít i podobnej vizuál, ale je to chabé... co není chabé, tak docela povedená hudba u úvodních a závěrečných titulků. V několika dílech potěšila účast Martina Freemana a taky ten Miami Vice s ksichtem Ralpha Browna byl dobrej, ale stejně pořád jenom taková karikatura, než pořádnej gangster. Kupodivu ten seriál ale není úplná sračka a rozumět všemu, co říkají a užít si toho slangu, byl bych snad i spokojený. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Né už tak povedené jako předchozí díl, ale propletený děj zůstal v podstatě stejný. Nemá to ty správný grády jako předchůdce a vypadá to jako lenivější pokračování. 60% ()

Kicune odpad!

všechny recenze uživatele

Je to něco jako vykrádačka prvního o milion procent lepšího dílu pod vedením Guye Ritchieho. Neuvěřitelná nuda, plytký děj a vůbec si ani nevybavuji, o čem to bylo a čím to skončilo (jakožto film jsem viděla už hodně dávno), ale pamatuji si, jak mi bylo po zhlédnutí špatně a otravně, protože něco takového jsem po brilantní jedničce nečekala. Nedoporučuji!! Raději se koukněte na Sbal prachy a vypadni a na tohle „pokračování“ zapomeňte!!! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

když po jednom z nejlepších režijních debutů převezme otěže jiný režisér, může to dopadnout buď lépe, nebo hůře. A tohle je ta horší varianta! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprostý shit, který se snaží hrát si na ostrovní Pulp Fiction, ale vůbec se mu to nedaří. Nesympatičtí herci, chaotický děj a záporáci k smíchu. To je dvojka. ()

Reklama

Reklama