Reklama

Reklama

Recenze (11)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Štyria ludia sa po ceste zastavia aby si obzreli Elvisovu skalu, ktorá je miestnou atrakciou. Keď sa vracajú vidia, že im niekto kradne auto. Vyberú sa do najbližšieho mesta s názvom SPAULDING! Tu nájdu velmi prívetivých občanov, ktorí im ponúknu noclah, dokial sa ich auto nenájde. Pri obhliadke dediny ich zajmú neznámy útočníci. Chlapom sa podarí oslobodiť a zistia, že ich držia šialení obyvatelia dediny. Jeden z mála Hixploitation kúskov roku 2014, ktorý absolútne nevyužil svoj potenciál čo ma velmi mrzí. Najprv rozohral prívetivú atmosféru buranského zapadákova, no všetko ničí nehorázne zlá kamera a to, že vidláci nevedia robiť so zbraňami a padajú ako hrušky. Kapitán Spaulding by určite nemal radosť z toho, ako to dopadlo v jeho dedine. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Štvorica priateľov sa zatúla v zaprášenom malomeste, kde im ukradnú auto a postupne musia bojovať o svoj život s miestnou psycho famíliou... Vypatlaná hovadina s plejádou amatérskych nehercov stvárňujúcich otravné, zaostalé postavy v opotrebovanom, prevarenom námete s predvídateľným spracovaním. A pre lepšiu príchuť je celý tento luxus navyše zaobalený do megalomanskej dávky nekonečnej nudy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když má „Run Like Hell“ jasnou dějovou kostru, docela mě to bavilo. Pro mě je tohle film, který si v tom svém žánru sáhne na průměr. Není v ničem moc objevný, není v ničem moc překvapivý, ale to, co má prezentovat, prezentuje docela dobře a drsně. Navíc přesila venkovanů proti obětem je zajímavá a je otázkou, jestli se z toho městští nějak dovedou dostat. Za mě OK. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Dopozerať tento neprofesionálny pokus o survival si žiada nadpriemernú dávku trpezlivosti a minimálne 2 promile alkoholu v krvi. Taký počet hercov bez talentu sa v jednom filme len tak ľahko nevidí. Nedá sa im veriť nielen slovo, ale ani mlčanie, dokonca aj postávať vedia len amatérsky. K celkovému zúfalstvu pomohol jeden z tohto nekonečného množstva amatérov naškriabaním tak otrepaného scenára, že ho viac otrepať sa hádam ani nedá a tak má divák miestami pocit, že čumí na komediálny horor. Plusom sú jedine maskéri a miestami zažil svetlé momenty aj kameraman. ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Dalo se to uchopit z lepsiho konce, udelat to jakoze to byla vsechno jen hra na valku nekde.... Je to ohrane, je to hloupe...ale na zabiti vecera a kulisa k sexu s pritelem to bylo fajn.... ()

domkoffi odpad!

všechny recenze uživatele

ach jooo!tak tenhle "Akční / Horor / Thriller" je blbej od začátku až do konce........za mě zbytečná ztráta času!!!! ()

Tomatec 

všechny recenze uživatele

...parta vypatlanejch kreténů narazí na druhou partu vypatlanejch kreténů. A James Thomas je asi průměrný američan. ()

Reklama

Reklama