Reklama

Reklama

Vražedný okrsek

(seriál)
  • USA Killing County
USA, 2023, 2 h 22 min (Minutáž: 47–48 min)

Hrají:

André Holland (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

V Bakersfieldu, hluboko v srdci Kalifornie, nejsou věci vždy takové, jaké se zdají být. Smrtící střelba v hotelu donutí Ramirezovy zpochybnit vše, co o svém městě dosud věděli. Zoufale se snaží přijít na to, co se jejich nejbližšímu skutečně stalo, a brzy zjistí, že v této tragédii nejsou sami, a začnou svádět boj za pravdu. Je to příběh plný zvratů, korupce a utajování. Na koho se obrátit, když těm, kteří vám mají sloužit a chránit vás, nemůžete věřit? (Disney+)

(více)

Recenze (2)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Odporný obézny feťácky alkoholik tupý ako poleno si to serie svetom ani nevie ako. Narobí si štyri deti bez prachov, bez zázemia a triezveho mozgu. Bývalý junior superboxer a celá jeho prisťahovalecká rodinka z otcovej strany je superpyšná. Na čo? Kretén mlátil kreténov, až sa nakoniec sám stal kretén. A pridal sa k ďalšiemu superkreténovi, ktorý pod amfetamínmi robil superkokotiny. Ak niekto kladie odpor pri zatýkaní, je samozrejmé, že policajti majú možnosť využiť násilné metódy. Keby na mňa zaútočil bývalý boxer pri zatýkaní, tak by som ho zmárovala ešte viac ako tí policajti. Síce neviem, prečo tam boli ôsmi či koľkí, ale to, že tam ziapal, a že to natočila nejaká piča s kilom zlata na tučných rukách a krku nie je dostatočný dôvod na tento chabý dokument. Ďalej sa tam rozoberajú rasistické vraždy. A percentá – koľko postrelili či zastrelili černochov oproti bielym. Myslím si, že to nie je o rase, ale o mentalite a výchove. Prečo asi policajti museli zasahovať pri černochoch vyše 80% zo všetkých prípadov?! Pretože tí černosi sú proste tupí idiotskí kokoti. Asi preto. Možno sú tam kokoti úplne všetci. Aj tak nerozumiem tomuto dokumentu. Prečo a na čo vznikol? Druhá strana tam mimochodom nemá nijaký priestor. ()

Warhorr odpad!

všechny recenze uživatele

Zlí policisté a hodní zločinci. Každý druhý pachatel tady má trestní rejstřík dlouhý jak toaletní papír ale byli to strašně úžasní lidé prosperující pro společnost. Nejlepší je případ týpka, který se vloupá v noci do Subwaye a jak z něj vylézá i s heverem v ruce, tak jej policisté okamžitě zastřelí. Já se přiznám, že mi to na první pohled přišlo taky jako zbraň, navíc když byla noc. Chování policie se vůbec nedivím. Ve státech je známo, že některé zásahy zřejmě nebyly úplně v souladu s postupy a asi se to děje dodnes, ale to porovnání kolik je tady zabitých černochů, hispánců apod oproti bělochům, no musím se ze srdce jenom smát. Doporučil bych si pustit nějaká videa bez cenzury na navratdoreality. A jak tam je každej uřvanej a ubrečenej ? Tady naordinoval rejža každému vystupujícímu těsně před natáčením tygří mast pod oči, aby to mělo na sledujícího co největší efekt. Nezpochybňuji bolest a utrpení pozůstalých, to ani náhodou a nikdy bych si to nedovolil, ale tady je to sprostá manipulativní reakce na diváka vyvolat soucit. Hnus. Tohle bych tipoval spíše od Netflixu než od Disney. ()

Reklama

Reklama