Reklama

Reklama

Superduel: Bitva o Hrad

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2023, 85 min

Recenze (12)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mám vůči CNN Prima News jisté předsudky, ale debatu před druhým kolem teda zvládla líp než ČT. O parník. Relevantnější témata, líp připravená moderátorka, která působila, že debatu skutečně moderuje. Publikum bych oželel. Babiš je skutečně odpornej skřet. ()

otík 

všechny recenze uživatele

No tak to byla řežba. Pavel s Babišem šili do sebe od začátku, Pavel nejdříve v defenzívě, pak nasadil masku sarkasmu a vtipu a na plné čáře vyhrál. Ovšem pravým vítězem je moderátorka Terezie Tománková. Témata jsou pořád opakovaná, projev čím dál horší. Snad už tento nesmyslný souboj brzy skončí. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Pro příště bych vážně doporučil, aby byla jen jedna velká debata, jelikož chtě-nechtě, se vesměs všechny debaty opakují. Letos to ČT vychytala tím, že byla první, a od té doby se všechny debaty točí v kruhu stále okolo toho samého, a nic nového nepřináší. Debata na Primě byla fajn, Terezie Tománková dobře připravená, jen je absolutně zbytečné, aby tam byli dva moderátoři, když Suchoň za celý večer neřekne nic přínosného. Stejně tak vyřadit i placený komparz, kde největší úlet byla Holubová, přicházejíc z raperského koncertu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se :). Moderátorka se to snažila udržet na nějaké úrovni a Andrej se dovolával Ježíše Krista, tak co si divák může více přát :) . 57%. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Moderátorka mi připadala dobře připravená, zvládala poměrně dobře debatu vést, korigovat. Pomineme-li, že už jsme viděli několikátou debatu a nové otázky na kandidáty se asi úplně nedají vymýšlet do nekonečna, tj. chtě nechtě se nám prostě opakují (a také logicky i odpovědi na ně), dotazy, které zazněly, dávaly smysl, byly na místě, dobré byly často i doplňující otázky. Co mi připadalo zbytečné a trochu rušivé, byla reklamní pauza těsně před koncem a také vstupy Petra Suchoně - přečíst několik výroků kandidátů by asi moderátorka zvládla sama, pokud Suchoň vznesl nějakou otázku, stejně se na ni pak neodpovídalo nebo Terezie Tománková tuto upravovala, doplňovala, takže přítomnost Suchoně neměla z mého pohledu moc žádnou přidanou hodnotu a naopak se s Tománkovou trochu "bili". ()

Tomo 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka, jak by se pořad tohoto typu neměl dělat. Dramatická hudba, zaujatí diváci i moderátoři, nadbytečná snaha o dramatičnost.. Prima moderování předvolebních schůzek druhého kola zvládla zřejmě nejhůř. ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Dobrý výkon Terezie Tománkové. Asi nejzajímavější debata před 2. kolem prezidentských voleb. Petr Pavel po necelých dvou dnech léčení přišel jako znovuzrozený a totálně si mazal populistu na chleba. Příjemné překvapení od televize Prima, ve které podobné debaty v minulosti patřily vždy k těm nejslabším. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele

Komedie pokračuje! :D. Prima to trochu nezvládla s výběrem redaktorky, která neustále skáče do řeči. A celkem trapný neustále argumenty Pavla a Babiše. Od Pavla strach, chaos, lži a od Babiše, že nás Pavel zatáhne do války. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Že Prima s přehledem převálcuje jak Novu, tak ČT, bych považoval za vtip.. Ale dnes jsem se přesvědčil o opaku, zatím s přehledem zvládnutelnější debata.. Dobře odhadnutá stopáž, výborně vedená charizmatickou a autoritativní moderátorkou.. Škoda úplně zbytečných a rušivých Suchoňových vstupů.. Těším se na závěrečnou Babišovu sobotní tiskovku, kde s pláčem nezklame a řekne, že jsme právě vstoupili do války... P.S. Jak mu poradili, že to s tím Pobaltím "pokazil" ... ()

Reklama

Reklama