Reklama

Reklama

Králičí nora

(seriál)
  • USA Rabbit Hole
Trailer 2

Epizody(8)

Soukromý špionážní agent John Weir bojující za demokracii je obviněn z vraždy mocnými silami, které dokáží ovlivňovat a ovládat obyvatelstvo. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (39)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kulantní, svižná, promyšlená, mrazivě aktuální a konstrukčně vcelku originální konspirační vyjebávačka, která rozhodně není určena mongololidem a lobotomům, navyklým na bezduché sledování blahoslavených pohyblivých obrázků se svištivými superbukvami nebo těch „tolik komplikovaných“ a kaloricky enormně vydatných degenerativních „dramat“ lopatistických či bolševických kanálů. Ne, plasticky zpotvořený Kefír, jemuž botox a skalpely definitivně odstranili i ty mizivé náznaky mimiky, které při svém minimalistickém neherectví jediné polohy konstantního ledrfejse v jakékoliv roli vždy paradoxně tak úspěšně prodával, tentokrát zahučel za Alenkou, a je u toho rozhodně zapotřebí použít víc než jen ty obvyklé neurovegetativní funkce či kompulzivní cucání palce, protože jinak budete zmateni víc než Spájdrgej v supernoře a umlátíte se o stěny. Kefírův projímavý výkon tu naštěstí živočišně vyuhlí šarmantní a vždy charismatický Karlík Tanec a s tou neuvěřitelně vypadající jednapadesátkou by to nejeden zmatený gerontofil klidně dotáhl až na čtvrtou Metu. Ale jak už to na tomto stále chytřejším a po čím dál tím sofistikovanější zábavě toužícím světě chodí, neproletěl tam ani jeden oelasťákovaný transseksuál v pelerínce, děj byl kapku zašmodrchanější než gangbangová likvidace strašlivé kosmické mluvící bubuhlavy a mluvilo se v tom rozvitými větami, tudíž je vcelku vysoká pravděpodobnost, že se místo druhé řady dočkáme spíše Superkefíra jako záporáka v nějakém tom inkluzním BLMLBTQ grupáči. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Není to akční jak u Sutterlanda bývá zvykem, místy ukecané až nudné, spousta flashbacků a problikávajích záblesků, děsně mizerná hudba při akcích, neustálé klepání palcem mě už lezlo na nervy, chaoticky vyprávěný příběh, že jsem se v tom ztrácel, ale jako celek docela ujde. 24 či něco snad lepšího se nekoná. ()

Reklama

Camus 

všechny recenze uživatele

Vlastně by mě mnohem víc bavil thriller o firemní špionáži než o konspiračním spiknutí. V těch momentech, kdy se odehrává nějaký heist, léčka nebo její plánování, je to hodně fajn. Ve chvílích, kdy je to o konspiračním spiknutí a super vrazích je to tak nějak ok. A pak je tam taková linka, kdy má být hlavní hrdina psychicky nemocný a ta hraje tak prvoplánovou "dramatickou" hru, že mě až otravovala. Celkově ale svižně odvyprávěné, uspokojivě uzavřené (ten drobný cliffhanger s klidem ignoruju) a zábavně thrillerové. (Těch 70 % s klidem zaokrouhlím spíš nahoru.) ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Suprový špionážní thriller. Mission: Impossible jako seriál. Jedno křivý obvinění a jste v prdeli. Kiefer Sutherland se bude muset vzchopit a bojovat proti systému aby dokázal svou nevinnu. V každém díle se tu toho stane spoustu, nemůžete nikomu věřit, nevíte kdo je klaďas a kdo zase záporák, žádná smrt není jistá, cokoliv může být nafingovaný, spousta zvratů a překvapení, hodně akce, intenzita, napětí, rozuzlení, jo tohle mě fakt bavilo. Jen mě trochu sere ta celková konspirační omáčka. Fanatičtí odpůrci proti systému, konspirační teoretici, fuck off ilumináti, přístání na Měsíci, ať žije Edward Snowden, všichni nás kontrolují a ovládají. Já netvrdím, že to není v nějakých ohledech zajímavý ale já na tyhle věci prostě moc nejsem ( chápu, jsem ta ovce co podlehla systému bla bla bla ). Nějaký díl mohl klidně režírovat Oliver Stone, to by byla parketa pro něj jak vyšitá. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě natočený napínák, který se napříč díly chvílemi bohužel táhnul jak nedělní odpoledne u stoleté tetičky. Zvraty dobré, kamera luxusní, za mne chvílemi zmatený střih, ale jako celek dobré. Dialogy nebyly hloupé a celá ta složitá hra byla vcelku chytlavá. Kdyby místo osmi dílů, bylo šest a maličko vylepšili závěr, šla bych o hvězdu výše, takto zářivější tři. ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama