Reklama

Reklama

Dangan ranna

  • Japonsko 弾丸ランナー (více)

Recenze (8)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, plno dobrých nápadů a občas i kvalitní úsměvné situace. Na to, že to je režisérský debut, tak možná až nečekaně dobré. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tokijský (?) gangsta maraton aneb Yasuda beží o život. Lehkonožný příběh postupně slepující střípky jednotlivých osobností a skupin, které do děje zasahují nezaujal ani tak jako celek, neboť ke konci to hodně ztrácí tah na branku a čím více lidí se v ději motá, tím je to nezáživnější, jako spíše určitými částmi a pasážemi. Např. když běžci míjí mladou ženu a každý z nich si pak odvíjí své vlastní představy je poměrně zábavná a zajímavá sekvence, a zároveň jeden z nejnápaditějších způsobů, jak do filmu zatáhnout erotiku (a že ji Japonci cpou skoro všude). Jeden z mála filmů, který v podstatě nemá pointu a jde mu spíše o jeho průběh než o nějaký závěr a přesto mu to prominete, včetně toho, že je vám úplně jedno, co se jednotlivým postavám stane. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Velmi slusna yakuza komedie s docela vyraznymi herci v hlavnich rolich. Pro me je dozajista nejuzasnejsi celodenni honicka v jejiz druhe polovine dej usti az k exizistencionalnimu vrcholu. Coz po uvodu a zmapovani zivota trech hlavnich hrdinu - totalnich outsideru - jiste prekvapi. Skoro pet hvezd. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama