Reklama

Reklama

The Revenger

  • Hongkong Jin jian can gu ling (více)

Obsahy(1)

Kung-fu bojovník Shao Tu (Li Tung) je poutník a pomáhá utlačovaným, tím si však vytváří i mnoho nepřátel. Jeden takový nepřítel je Mao (Wang Ching), který se svými bojovníky plánuje smrtící spiknutí s cílem zničit Shaoa. O několik let později syn Shaoa mladý Shu (Ti Lung) hledá vrahy svého otce, aby mohl vykonat svou pomstu. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Obraz má sice otřesnou kvalitu, ale jinak solidní kamera, krom zoomování takticky popojíždí. Dlouhé záběry s minimem střihů nahrávají propracované choreografii zkušeného Chan Muk Chuena. Souboje na kopí i s trojdílnou tyčí jsou povedené a fighty reálné, bez zbytečných lan a trampolín. Souboje na meče a s vějířem spíš průměr, ale akce je rychlá. Tan Tao Liang přichází na scénu v 54.minutě v žlutém kostýmu. Pro ty, co neví o koho jde, tak ho poznáte díky tomu, že je to jediný týpek, co ve filmu kope a to více než dobře. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Amatérská kamera, malované kulisy v pozadí, střídání barev a zvuky jako z automatové mlátičky. Ale když nad tím vším přimhouřím oči, jedná se o celkem kvalitní bojovku, jakou dokáží natočit jen v Asii.. ()

Reklama

Reklama