Reklama

Reklama

The Ark - Season 1 (2023) (série)


Everyone Wanted to Be on This Ship (S01E01)

(epizoda)

Recenze (7)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Mezi herci máme dva z The Outpost a tvůrce se právě i na The Outpost podílel. Podle toho to taky vypadá - je to vlastně blbost - typická televizní produkce, kde spousta věcí nedává smysl. Kde jinde by ta nesmyslnost mohla vyniknout víc než ve sci-fi? Nicméně je tam také řada mladých, neokoukaných herců a dostávají hodně prostoru k tomu, aby se mohli předvést - a ten ansámbl je fakt hodně sympatický. Vlastně je mi jedno, kdo tu bude záporák, protože všichni baví. Byť je tedy propracovanost nízká, koukatelnost je vysoká, hodně vysoká, ostatně přesně tak to bylo právě i u The Outpost. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele

Žiši! Hned 6. minuta první epizody, a je jasný, že to bude pro mě nekoukatelný. Mezihvězdná loď, která generuje přitažlivost odstředivou silou, a postavy stojí nohama směrem ke středu, tj. proti směru odstředivý síly. To je jak kdyby člověk stál na stropě. To nikdo z těch scénáristů nikdy nejel na kolotoči? Nechápu jak může být někdo tak fyzikálně negramotnej, a už vůbec ne, proč má takovej člověk potřebu točit "sci-fi". Tak buď si k tomu přizvěte nějaký technologický poradce, a nebo natočte normální drama a nehrajte si na sci-fi. ()

Reklama

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně špatný, úroveň tvorby sci-fi seriálů šla za posledních 10-15 let hodně nahoru, bohužel u SYFY nedostaly echo že není rok 2010 ... tohle by možná prošlo tehdy, ale v současné době  bych tuhle kvalitu vizuálu, dialogů a herectví bral tak maximálně u studentského nezávislého projektu, ne od profesionálů ... jestli tohle přežije sezónu tak to bude zázrak, druhou ale 100% nedostane ... ()

Stanislaff 

všechny recenze uživatele

Chci se bavit a bavil jsem se. Že zrovna rádoby techničtí chytrolíni mají s něčím problém? Tak ať mají. Chtěl jsem vesmír, kosmickou loď, kapku napětí, celkem přijatelné hrdiny a hrdinky, a dostal jsem je. Nechci být ZATÍM moc náročný. Viděl jsem pouze první část seriálu a nebudu nikoho tepat. Ještě se uvidí. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to docela dobře, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Nejslabší jsou postavy, dialogy. Třeba: Nemáme jídlo, Někdo: Kapitánko, vzal jsem na palubu hodně hlíny s živinami, Kapitánka: Na co nám bude půda?!; Někdo: No vždyť přece..., Kapitánka: Co bychom jako dělali s hlínou?!... počkat, my bychom (teď přijde závratná myšlenka, slavnostně vyslovená)... mohli pěstovat rostliny! Což je mimochodem něco, do by napadlo normálního člověka snad hned, ale tahle scéna trvala asi dvě minuty. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama