Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes profesora Brodyho honí kočku, která zničila doručené noviny. Kočka ho vyláká do vozovky, kde se náhle objeví dodávka a psa se bleskově zmocní. Ústředí psího špionážního oddělení je v pohotovosti. Jejich nejlepší agent, nasazený u Brodyho rodiny, zmizel. Je nutno jednat a dosadit do rodiny nového psa. Když se tedy paní Brodyová rozhodne koupit na farmě štěně, jsou štěňata k prodeji nenápadně nahrazena vycvičenými agenty. Uniknout výměně se podaří jen jednomu vynalézavému štěněti, které se paní Brodyové zalíbí. Její syn Scotty sice doufal, že se vrátí jeho starý pes, matka mu však vysvětlí, že otec potřebuje psa k práci a nemůže čekat. Snaží se vymyslet lék proti alergii na psy. To by znamenalo, že by si psi u lidí vylepšili postavení, a to kočky nemohou dovolit. Brzy proto znovu zaútočí, když pošlou nic netušícímu štěněti, které Scotty pojmenoval Lou, bombu nastraženou v kosti. V poslední chvíli ji zlikviduje sousedův pes, zkušený agent Butch. Loua seznámí s dalším agentem Peekem a zasvětí ho do situace. Do tajné války, která skryta před zraky lidí zuří mezi kočkami a psy už od dávných dob. Zatímco profesor Brody marně hledá lék proti alergii, Lou na zahradě trénuje dovednosti nutné pro práci agenta. Když se čirou náhodou podaří dát dohromady fungující sérum proti alergii na psy, rozhodnou se kočky jednat. Speciální komando unese Brodyho i jeho rodinu a zahájí přípravy velké akce. Buď předají kočkám vše, co se týká výzkumu profesora Brodyho, nebo bude profesor i s rodinou zlikvidován. Psí sněm odhlasuje obětování rodiny, s čímž však Lou nesouhlasí a s pomocí Butche a Peeka se rozhodne "své" lidi zachránit. (TV Nova)

(více)

Recenze (197)

Shidlo 

všechny recenze uživatele

Představa, že si to u nás doma někde v obýváku spolu takhle drasticky rozdává naše milovaná číča s naším milovaným pejskem mě teda dost děsí. I když mi vlastně doma nemáme žádnou věděckou laboratoř na výrobu protialergenu na psy, ale je možný, že máme něco jinýho, kvůli čemu se teď mezi těma dvěma táborama válčí:) Možná je to kvůli mé alergii na kočky, ale je fakt, že jsem celou tu dobu fandila psům...především ten sladký Loo:) Kočíčí vůdce Tinkles mi byl hned od začátku dost nepříjemný a na konci filmu jsem se celkem bavila, když mu ty obtloustlé paní navlíkaly ty směšné hadříky:) Na druhou stranu podle mě dost drastický film, zvlášt pokud byl určený pro děti (jako že asi byl) Ale každopádně konec filmu byl značně dojemný... ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Film je, zdá se, určen spíše pro mladší publikum - tj. přes svou originalitu mě moc nezaujal. Živí herci nedostali příliš prostoru (Perkinsová mi přímo vadila) a počítačová zvířata v soubojích byla docela nevěrohodná - možná to tak ale v rámci nadsázky mělo být. Potěšila elfmanovská hudba Johna Debneyho. Nejvíce jsem se pobavil u ruského agenta - především pro báječný dabing (podobný efekt měl Lev Andropov v Armageddonu). ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Main Titles - John Debney ,2. Neighborhood ,3. Lou the Dreamer ,4. Meet Mr. Tinkles/The Formula ,5. Kung-Fu Kats ,6. Meet the Team ,7. Russian! ,8. Team Theme/Montage/The Discovery ,9. Tinkles Plots/Limo Ride/Flocking Factory ,10. Blasting to Headquarters ,11. Lou Saves the Day ,12. Lou's Alive! ,13. Dress-Up Time for Tinkles , ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

Jen jedna hvězda a to grafikovi, jinak to byla příšerná pitomost. Jediné co mohu vyzdvihnout je to, že to má alespoň méně než 90 minut, protože déle se to sledovat nedá. Nepodařilo se mi zjistit pro koho je ten film vlastně určen, nepřijde mi dost zajímavý pro dospělé ani vhodný pro děti, tak fakt nevím. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude roztomilá pohádka jako např.Neuvěřitelná cesta, ale když jsem viděl jak psi píšou na pc a spojujou se s tajnou podzemní základnou, dokonce s vlastním metrem, nebo kočky s noktovizory ve vlastních letadlech, hned mi bylo jasný, že jsem se sakra zmýlil. Tohle je film opravdu jen pro děti tak od 6 tak do 10 let. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Ruská modrá kočka není ve skutečnosti ruská modrá kočka, ale spíše britská. (HappySmile)

Reklama

Reklama