Reklama

Reklama

Riskantní známost

(seriál)
  • USA The Company You Keep
USA, 2023, 7 h 11 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Julia Cohen

Hrají:

Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, William Fichtner, Tim Chiou, Freda Foh Shen, James Saito, Sarah Wayne Callies, Felisha Terrell, Polly Draper (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál sleduje podvodníka Charlie Nicolettiho (Milo Ventimiglia) a důstojnici CIA Emmu Hill (Catherine Haena Kim) pracující v utajení. Noc plná vášně vede k lásce mezi oběma, kteří se tak nevědomky dostanou do profesního střetu. Zatímco Charlie rozjíždí „rodinný byznys“, aby mohl nadobro vypadnout, Emma se dostává do blízkosti pomstychtivého zločince, který má v rukou Charlieho rodinné dluhy... (mac000)

(více)

Recenze (1)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem narazila náhodou přes Mila z This is Us a díky mé druhé srdcovce Prisonbreakovým Williamu Fichtnerovi a Sarah Wayne Callies u něj i zůstala a rozhodně nelituji. Zajímavá chemie mezi hlavním couplem, ale co mě nejvíc bavilo byly samotné cons a jejich provedení - připomínalo mi to trochu Mission Impossible a nedávno zhlédnuté True lies. Psychologické hry na kočku a na myš, aneb jak někoho nenápadně dostat tam, kam chcete, aniž by si to uvědomil, jsou prostě brilantní, když se povede je dobře domyslet a spojit s hereckým šarmem hlavních postav. Stejně tak takové ty blurred lines mezi tím, kde vlastně začíná a končí dobrý/špatný člověk viz. You a Dexter mě prostě baví. Nechápu, že tak kvalitně našlápnutý seriál může být zrušen po první sérii :-( ()

Galerie (365)

Reklama

Reklama