Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když do obchodu Thomase Kreska, bezelstného a naivního holiče vejde Arnet muž z podsvětí netuší, že se od základů změní jeho život. Ten muž totiž ukradl vzácné čínské mince z místního muzea a poté, co nešťastnou náhodou upadne na holičovy nůžky, má Thomson jedinečnou příležitost, jak přijít k milionům. Při bláznivé honbě za mincemi, kde o hloupost rozhodně není nouze, se však Thomas nejednou ocitne v nebezpečí života, aby byl nakonec zachráněn půvabnou policistkou Meredith. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, dámy a pánové. Tohle je přesně ten typ filmů, který z Vás udělá blázna a pokud v tu chvíli bude v televizi sledovat tento film více lidí, budeme moci mluvit o řetězu bláznů. Traktor, který není Zetor, ale neidentifikovatelný objekt ze Západu se pokusil natočit cosi, co má fajnové videoklipové vsuvky. Ještě aby ne. Tenhle traktor má s videoklipy výrazné zkušenosti. Každopádně ty jsou podpořený bláznivým příběhem a fajnovou atmosférou. Na jedno zkouknutí je to určitě bez problémů. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Traktor, jako režisér tohoto filmu odvedl stejně dobrou práci jakou odvádí na poli. Potěšila i celkem hvězdná herecká parta, která se v rozhovorech přiiznala, že práce s Traktorem byla velmi zajímavá a je to pro ně nová zkušenost. Každá postava ve filmu mě byla nesmírně blízká a zcela jsem chápal jejich chování, my magoři máme pro sebe totiž pochopení, kterého se nám nedostává od ostatních lidí. ()

Reklama

LaGomme 

všechny recenze uživatele

Průměrná žánrovka, u kterého je hvězdné obsazení spíš na škodu než k užitku. Celkově dost nevýrazní herci hráli ještě nevýraznější postavy hlavně díky dost plytkýmu scénáři. Scénky, který se mohly stát klidně kultovní (střelci v nemocnici,...) sou tak akorát prázdné a nudné nic a u některých sem měl dost silný nutkání to vypnout. Ale jinak vcelku koukatelný, na Boyla nebo Ritchieho žánrový klasiky to však nemá ani zdaleka. 60% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zabavna dejovo prepletena komedia, najlepsie to v komentari vystihol Enspigl, akurat ze mne tie postavy az tak blizke neboli, ale bavia ma tieto tipy filmov. Vdaka ukradnutym hodnotnym minciam je dej zrazu tak chaoticky, ze sa zda, ze by to mohlo byt neprehladne, ale nie je to tak. Vsetko do seba zapada ako puzzle a prekvapive su az prilis caste nahody zucastnenych postav, ktore skoro vsetky maju s tymi mincami nieco spolocne a ktore sa nejakym zazrakom niekde stretnu. Potesilo ma aj hviezdne obsadenie a film som si pozrel hlavne vdaka mojmu oblubenemu hercovi Jeffovi Goldblumovi. Inac pre informaciu reziser s podivuhodnou prezyvkou Traktor je nick skupiny piatich mladych svedskych reziserov a dvoch producentov... 16.12.2010 _______ Steve Zahn - (Kresk) +++ Salma Hayek - (Policajtka Kolko) +++ Jeff Goldblum - (Avnet) +++ Elijah Wood - (Nájomný strelec Mikey) +++ David Cross - (Skaut Andy) +++ Tom Wilkinson - (Bollingsworth) +++ Orlando Jones - (Transvestita Miss Cocoa) +++ David Hyde Pierce - (Mr. Kerner) +++ Lara Flynn Boyle - (Karen) +++ Michael Rapaport - (Hitman) +++ Hudba: David A. Hughes a John Murphy +++ ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Navzdory celkem slušnému obsazení lacině působící směska Podfucku a Pulp fiction. Nemá to žádnou pořádnou atmosféru, proplétání dějových linek působí poněkud samoúčelně. Steva Zahna jsem nějak výrazněji zaregistroval poprvé, z tohoto filmu bych usuzoval, že vrcholem jeho komediálních schopností je neustále se tvářit jako trouba. Asi nejzábavnější byla nakonec postava Elijaha Wooda... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Film režírovala skupina švédských producentů a režisérů s názvem Traktor. (Terva)
  • Pracovní název filmu zněl Shiny New Enemies. (Terva)

Reklama

Reklama