Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jde o zábavu, je fotograf Louis Aubinard samá smůla! Sestru má šílenou, jeho milostný život nestojí za nic a fotografování suvenýrových pohledů svatých také nikam nevede... Když ho pozornost pro přítele přivede k exotickému erotickému setkání s excentrickou herečkou Sybillou, poklidný život plachého fotografa se změní v sled neskutečných kotrmelců, ke kterým se ještě přidají ztřeštěný trestanec, spasitelská modelka a divoký milostný trojúhelník!

Když se BOB HOSKINS, JEFF GOLDBLUM a NATASHA RICHARDSON střetávají v tom nejšílenějším a nejbláznivějším komickém příběhu žhavé vášně a nelítostné pomsty, ve kterém hraje svou roli i obrovská ryba, prokáže se, že už dva dělají společnost, ale tři znamenají pohromu! (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

rozběhlo se to slibně, ale počáteční vydařený humor se později už neopakoval v takové míře, už z toho byl jen takový úsměvný film a ještě ne s úplně dobře vystavěným příběhem. Náboženské zaměření filmu bych viděl spíš jako mínus. JInak celkem příjemný film, i když s trochu moc krotkým humorem. 50% ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Co nejvíce charakterizuje tuto (po)divnou, rozvernou až praštěnou komedii, je nevíra v Boha při současné víře v zázraky a touze po nich. A co je nejvíce ve filmu vidět, je to, že víra v zázrak a sám zázrak lidi šlechtí a povznáší je nad jejich vlastní praktickou obyčejnost, netolerantnost a sobeckost. Přitom nezáleží na povaze zázraku, ale pouze na tom, že člověk něco jako zázrak vnímá. Možná to jsou pozůstatky dětského úžasu nad zázračností přírody, kterou dítě objevuje, a nad velikostí a moci rodičů a dospělých, – úžasu, který pak člověk transformuje ve víru v Boha. Člověk, který vnímá velikost vesmíru nebo věří v přesahující spravedlivou sílu a moc, je schopen omezovat i přesahovat sebe sama. Zato člověk, který věří pouze ve svou moc a zároveň nemá morální a etická sebeomezení, může být velmi krutý a nebezpečný pro ostatní živé tvory. Proto Nietzscheho nadčlověk musí mít odpovídající nadduši. ()

Reklama

Germanicvs 

všechny recenze uživatele

Téměř zapomenutá crazy komedie, která se nebojí vystřelit si z důstojných a takřka nedotknutelných kruhů rybářů lidí i jejich nadlidského zakladatele. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Nechápu co vedlo tvůrce k napsání této prazvláštní komedie. Několik motivů jsem vůbec nepobrlal: např motiv sestry a motiv mletého jídla a už vůbec ne motiv ryby, který ovšem vůbec s příběhem nesouvisí. Nechápu, ani překlad distributorů, kteří v televizní verzi navíc označili tento film jako: ZÁSKOK... Jediné co se mi líbilo byla představitelka Sybilly a krásná Cosmova hudba. Další hvězdu za Blanca a Villeretta, který se v příběhu objevil jen v epizodní roli... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama