Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Peter Parker, vybavený novým pavúčím oblekom s lepšou ochranou, zväčšovacím priezorom a infračerveným videním, prenasleduje svojich úhlavných nepriateľov Venoma a Carnagea. Pri pokuse prekaziť ich zločinnú misiu stroskotá na palube vesmírnej lode Solaris a padne do zajatia militantných mutantov, ktorí ho držia ako rukojemníka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Opět si dovolím tvrdit, že většina lidí hodnotí jiný seriál a to tento, který si opravdu zaslouží absolutní odpad. Spider-man Unlimited naopak vůbec nepatří do černých čísel (20% je imho jen špatným hodnocením díky záměně titulů). Ačkoli sci-fi stylizace je trošku ujetá, a příběh není úplně nejsilnější tak nevidím důvod, proč to zatracovat. Seriál si nehraje na další TAS (z roku 1994) a naopak na něj výborně odkazuje. Kresba je naprosto parádní a animace výborná. Trochu mne mrzí, že jsem to neviděl už jako děcko. Určitě by se mi to líbilo víc. A pro ty, co se chtějí nechat odradit místním hodnocením (nefér) tak mrkněte na IMDb, kde má seriál 7/10. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Ohavný výsměch původnímu spidermanovi...příběh příšerný, kresby příšerné, dabing taktéž...už to nemá žádnou pointu, zbyl jen výdělečný skelet ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Mega sračka. Původní seriál byl naprosto dokonalý se skvělými záporáky. Tohle je nejhorší animovaný film,co může fox kids nabídnout. FUJ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě pár nových nepřátel a první díl byl celkem zajímavý jinak pak nuda, nuda a zase jen nuda.. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Spiderman v ještě více Sci-Fi hávu než obvykle. Podle mě to není zas tak špatný seriál. Spiderman stále hláškuje (občas se objeví i vtipné scény, například třetí díl ve kterém goblin udělá věc kterou ještě žádný hrdina neudělal - sundá si kalhoty), sice se nemůže srovnávat se seriálem z roku 1994, ale 20 % je fakt málo. Pokud si zvyknete na nový oblek a jinou planetu, tak se budete skvěle bavit. 75 %. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Ne moc povedený seriál od Marvelu. Příběh nic moc, který se ani nedočkal nějakého konce, hnusný kostým, Venom a Carnage úplně mimo. Nezajímavé, nudné. Ať nejsem až tolik negativní, animace mi na svojí dobu nepřijde tak hrozná. 20 % ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ta nová animace je sice dobrá, ale ten debilní scénář? Co to má jako bejt? Tomuhle chybí všechno, čím Spidey vynikal. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Spider-Mana mám moc rád, v komiksu beru jakékoliv alternativní verze, ale tenhle paskvil bych nežral nikde. Nejhorší je, že tento seriál má jakoby navazovat na toho klasického Spideyho z roku 1994... ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Jako Spiderman to působí velice kontroverzně už proto, že je to v rozporu s celou Spideyho filmovou filosofií. Na druou stranu námět to není tak špatný, leč studiová grafika z toho udělala ke konci seriálu naprostou hovadinu, ale jak říkám. Chtělo by to aby Raimi přijal tuhle velkou výzvu a pokusil se zfilmovat něco takovéhleho.V jeho pojetí by to stoprocentně stálo za vidění a nějakou tu hvězdičku. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Původní Spider-Man byl nadmíru výtečný. Tento, i když s modernější grafikou, neobstojí jak předělávkami, tak obsahem. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Je to překombinovaná kravina! Není nad klasického animovaného Spideyho! Tohle zrovna ne! Ta futuristka tomu moc nesvědčí, 1 hvězda. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Totální zneuctění "původního" seriálu (http://www.csfd.cz/film/72377-spiderman/), na kterém jsem vyrůstala a který mě zasvětil do světa Spideyho a Marvel komixů. Přiznám se, že jsem viděla asi 3 díly a víc bych už nezvládla, protože větší slátaninu jsem neviděla. Příběhem se ocitáme kdesi v jiné dimenzi v budoucnosti. Pro fanoušky sci-fi možná dobré, pro fanoušky Spider-mana výsměch. ()

Reklama

Reklama